Annonce
Lokalavisen Lemvig

Uddeler varme hvede-smagsprøver til Open by Night i Lemvig

Varehuschef Jakob Vig fra Kvickly Lemvig og Lemvig Kommunes handels- og eventchef Mai Lindgaard er hovedaktørerne i at finde ud af, hvad Kvickly-donationen på 100.000 kroner til Lemvig Handel skal bruges til. Arkivfoto: Allan Damgaarrd

Lemvig: For et par måneder siden offentliggjorde Coop, at landets Kvickly'er donerer merindtjeningen fra deres non-food-salg under coronanedlukningen til det lokale handelsliv rundt i de danske byer, hvor der er Kvickly-butikker.

Det betyder, at Lemvig Handel modtager cirka 100.000 kroner, og nu er Lemvig Handel klar med det første initiativ i anledning af donationen.

Det bliver til Open by Night i Lemvig torsdag den 29. april.

Annonce

Her vil der på torvet foran Lemvig Musikskole blive uddelt gratis varme hvede-smagsprøver og serveret kaffe. Det vil blandt andre være handels- og eventchef Mai Lindgaard, der står for udleveringen.

Teamet for årets første Open by Night er "naturens skatkammer", og det smitter også af på seancen med de varme hvede. Der vil nemlig være marmelade fra Kræmmergård i Bækmarksbro til de varme hvede.

Arrangørerne har bestilt 1500 hveder, der forhåbentlig kan dække behovet. De serveres kl. 19-21.

Lemvig Handel finder i samarbejde med varehuschefen for Kvickly Lemvig, Jakob Vig, ud af, hvad de 100.000 kroner skal bruges til.

- Det er ikke besluttet endnu, men som vi tidligere har meldt ud, så satser vi både på noget permanent til glæde for lokale og turister og på et arrangement, siger Mai Lindgaard.

Der vil stadig være råd til begge dele, selv om der med ovenstående initiativ bliver taget en bid af donationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Ny forårsbebuder

Annonce