Annonce
Lokalavisen Lemvig

Vandretur i sommerlandet fra Tørring til Hygum

På vandreturen kan man nyde landskabet ved Hygum Kirke. Pressebillede
Annonce

Tørring/Hygum: Tirsdag den 14. juli er der mulighed for at nyde naturen på en smuk vandretur fra Tørring Kirke til Hygum Kirke.

Houe-Hygum-Tørring Menighedsråd er arrangør.

Vandreturen byder også på fortælling om, hvordan landskabet er skabt, og i kirkerne vil der være sang og musik. Både lokale og turister samt børn og voksne er velkomne til at deltage.

Det er gratis at være med, og det er ikke nødvendigt med tilmelding.  Til gengæld skal man selv sørge for mad og drikke.

Dagen begynder med morgensang kl. 10 i Tørring Kirke. Efter et kig på kirken og den flotte udsigt over fjorden og landskabet går turen over Vestersø og bakkerne langs fjorden til Hygum Kirke - en tur på fem kilometer.

Lokale folk fortæller lidt om, hvordan istiden har formet landskabet, hvordan Vesterhavet og Limfjorden har sat sit præg på landet og befolkningen, hvordan digteren Thøger Larsen har hentet inspiration fra egnen til sine sange.

I Hygum Kirke kan man spise sin medbragte mad, inden turen kl. 14 slutter med en orgelkoncert ved organist Hans Sørensen, mangeårig organist ved Struer Kirke. Han har valgt et program der passer til sommer og til kirkens lille orgel.

Derefter kan man blive kørt tilbage til Tørring Kirke eller vælge selv at gå ad en af ruterne langs fjorden. Man er velkommen til orgelkoncerten også uden vandretur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce