Annonce
Lokalavisen Lemvig

Vandt 5000 kroner i lotteriet

Henning Sønderskov får her overrakt hovedgevinsten på 5.000 kroner af Karl Peder Pedersen fra Lions Club Lemvig, flankeret af Christian Berg der har solgt loddet. Privatfoto: Lions Club
Henning Sønderskov fik hjælp til at konstatere, at han havde vundet hovedgevinsten i årets julelotteri
Annonce

Gudum: Lions Club Lemvig har fundet vinderen af dette års julelotteri og har dermed uddelt de 5000 kroner, der var hovedgevinsten.

Gevinsten blev vundet på lod nr. 47.293, som var købt af Henning Sønderskov i Gudum. Henning Sønderskov har ikke været så heldig hele livet, da han for 20 år siden ved nogle uheldige episoder blev blind.

- Han har dog ikke mistet modet, og er altid en glad og charmerende person, siger Karl Peder Pedersen, Lions Club Lemvig.

Lions gør en indsats for blinde primært i tre lande, hvor organisationen blandt andet samler brugte briller ind ved hver folketingsvalg, som efterfølgende bliver sendt til tre lande.

Nogle undrer sig måske over, hvordan Henning Sønderskov fandt ud af, at han havde den heldige lod med hovedgevinsten, når han er blind.

- Men Henning er så heldig at være gode venner med et af vores bude, Christian Berg, som på Hennings vegne tjekkede de 10 lodder, som han købte. Hvad er et liv uden gode venner? Det gælder selvfølgelig også for os seende, siger Karl Peder Pedersen, som samtidigt takker alle de bude, der hvert år hjælper med salget af lodderne.

På grund af coronaen har organisationen forlænget fristen for afhentning af gevinster i Citykiosken, Vasen 1, Lemvig fra den 21 januar til den 30 januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce