Annonce
Lokalavisen Lemvig

Vandt med foto af vand

Michael Maagaard vandt Friluftsrådets fotokonkurrence med fotoet her fra Naturpark Nissum Fjord, der viser strækningen mellem Thorsminde og Fjand Badeby. Foto: Michael Maagaard
325 flotte billeder fra Danmarks 14 Danske Naturparker og pilotnaturparker. Det har Friluftsrådet modtaget i en stor fotokonkurrence, som nu er afsluttet, og vinderne er fundet.

Nissum Fjord: Friluftsrådet blev næsten oversvømmet med billeder under sommerens fotokonkurrence, hvor danskerne blev inviteret til at vise, hvordan de bruger de danske naturparker. I alt modtog dommerne 325 billeder taget i de 14 naturparker og pilotnaturparker, som er spredt ud over hele landet.

Nu er konkurrencen afsluttet, og dommerpanelet har fundet en vinder for hver af de 14 parker. Konkurrencen omkring Naturpark Nissum Fjord blev vundet af Michael Maagaard, der indsendte et dronefoto, der viser strækningen mellem Thorsminde og Fjand Badeby. Han skriver selv om sit billede:

"Elsker de fantastiske gåture i det her område, både omkring fjorden og ude ved Vesterhavet. Utrolig fantastisk natur og bare storslået! (Info: vi står nede på stranden på billedet, bare meget små)".

Annonce

Et af de vægtige kriterier for udvælgelsen af vinderbillederne var netop, der er mennesker på billederne, og det lever Michael Maagaards billede altså op til, hvis man kigger godt efter.

- Vi er meget glade for, at så mange har ønsket at vise os deres friluftsliv fra Danske Naturparker. Det understreger, at udover den mangfoldige natur vi har i Danmark, er der rige muligheder for at dyrke meget forskelligt friluftsliv i parkerne, siger projektleder for Danske Naturparker i Friluftsrådet, Sven-Åge Westphalen.

Det er de enkelte naturparker, der har udvalgt vinderbillederne, og vinderne fik alle et gavekort på 3500 kroner til en såkaldt glamping-tur, der kan beskrives som en luksusudgave af en primitiv overnatningstur.

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lemvig-købmand er klar med udvidelse: Mange har sagt tillykke

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Bliv klog på fisk gennem fiskefortællinger og søforklaringer

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ekstra kræfter til frisørsalonen i Thyborøn

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Bandfestival i Lemvig imponerer igen med nye, lokale bands på scenen

Lokalavisen Lemvig

Velkommen i kartoffelland

Lokalavisen Lemvig

Ny "Top Gun"-film i Bio-Huset

Lokalavisen Lemvig

Færre dyr og udstillere til det genopståede Lemvig Marked og Dyrskue

Lokalavisen Lemvig

El-forretningen Buus har ansat ung, engageret lystfisker og vil satse endnu mere på lystfiskeri

Lokalavisen Lemvig

Christian er i gang med at skrive en bog: Hvem ved noget om badehotellet i Harboøre

Lokalavisen Lemvig

Hotelejers bedstefar blev smidt ud af tyske soldater

Annonce