Annonce
Lokalavisen Lemvig

Vendelbo flytter i nye lokaler

Det er lingeriforretningen Vendelbo, der i starten af november åbner på Vestergade, hvor man tidligere fandt Butik Helle
Annonce

LEMVIG: I de seneste uger har der været mange gætterier om, hvilken forretning der skal fylde det tomme butikslokale på Vestergade ud, efter det blev kendt, at Butik Helle efter 33 år på denne gågade valgte at lukke ned.

Nu er det så officielt, at Karina Vendelbo flytter sin lingeri- og tøjforretning fra Østergade til Vestergade, hvor hun forventer at åbne i starten af november måned.

- Vi har også fået mange direkte forespørgsler om dette emne, men vi har ikke kunnet melde noget ud, før alle formaliteter var i orden - og det er de nu, siger Karina Vendelbo.

Hun lægger ikke skjul på, at det har været en stor beslutning af træffe.

- Jeg har altid brændt for Østergade som en god handelsgade. Her er et helt unikt sammenhold blandt de forretningsdrivende og et godt miljø for kunderne. På den anden side mangler jeg plads i min butik for at kunne præsentere mit sortiment bedre, ligesom jeg i dag har lager i eksterne bygninger. I lokalet i Vestergade får jeg et lokale, der er en halv gang større end i Østergade, og lageret kommer til at ligge i tilknytning til selve butikslokalet. Endelig er det et lokale, der har en helt unik beliggenhed med en stor facade, siger Karina om baggrunden for beslutningen.

Hun glæder sig til at sætte sit personlige præg på den nye butik, der i løbet af oktober måned skal gennemgå en større modernisering, så den bliver moderne og tidssvarende, når den åbner i starten af november måned.

Annonce

En del af Wunderwear-kæden

Den 1. juli blev Vendelbo en del af Wunderwear-kæden, og det betyder samtidig, at butikken til november vil åbne under navnet Wunderwear by Vendelbo.

- Det er nu 25 år siden, at den første Wunderwear-butik åbnede i Hørsholm. Lige nu er der 36 fysiske butikker med i kædesamarbejdet, men målet er, at der bliver omkring 50 Wunderwear-butikker i Danmark, siger kædechef Susanne Ipsen fra Wunderwear.

- Vi er et multibrand-koncept med en lang række anerkendte leverandører inden for lingeri, nattøj og strømper. Det betyder, at vi har mange forskellige mærker på hylderne, men det er samtidig en frivillig kæde, så den enkelte butik kan sammensætte sit eget vareudvalg, der er tilpasset til den aktuelle kundekreds, forklarer Susanne Ipsen.

Wunderwear-kæden står for den fælles markedsføring af butikkerne og har desuden den landsdækkende webshop som en stor aktivitet.

- Det fungerer på den måde, at man via denne webshop har et langt større sortiment at tilbyde kunderne, end der er i de fysiske butikker, kunden kan så vælge om pakken skal sendes eller afhentes i den lokale butik. Det er en attraktiv ordning for min forretning, mener Karina Vendelbo, der også nævner den landsdækkende bytteservice som en stor fordel ved kædesamarbejdet.

- I den nye butik vil vi tage nye mærker ind i sortimentet, men vi fortsætter selvfølgelig med vores kendte mærkevarer og vil fremover have både lingeri og tøj på stativerne, siger Karina Vendelbo.

"Hos Vendelbo" åbnede i 1979 i beskedne lokaler på Østergade 16 som en kombineret lingeri- og børnetøjsbutik. Året efter flyttede forretningen til Svirrebommen, fordi der var behov for mere plads, og nogle år senere rykkede forretningen tilbage til de nuværende lokaler på Østergade. 1. oktober 2011 overtog Karina Vendelbo sin mors forretning, og det er stadig lingeriet, der udgør den væsentligste del af handelen, mens man også finder dametøj i størrelser fra 36 til de store størrelser 56. - Vi har en stor og loyal kundekreds i lokalområdet, som vi har kendt i mange år, men der kommer også flere og flere turister i butikken - og dertil kommer, at mange sommerhusejere værdsætter vores udvalg og service, så det er også en vigtig del af vores handel, siger Karina Vendelbo.

Medarbejderne følger også med over i den nye forretning - og det er Inger Sinkbæk, Ditte Sodborg, Bente Thygesen, Anita Jakobsen og Birthe Vendelbo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce