Annonce
Lokalavisen Lemvig

"Verdens" bedste for anden gang i træk

Ole Thomsen har fået renoveret lokalerne i Kvik Lemvig, og smilet er stort, fordi kundetilfredsheden er den bedste inden for Kvik-kæden. Foto: Lars Kamstrup
Kvik Lemvig har den bedste kundetilfredshed i samtlige 150 Kvik-butikker - og nu er ombygning færdiggjort i Storegade
Annonce

Lemvig: Køkkenfirmaet Kvik i Storegade i Lemvig kan for anden gang i træk kalde sig for "verdens" bedste - i hvert tilfælde inden for Kvik-kæden. Der er 150 Kvik-forretninger i ind- og udland, og hvert halve år rangeres de efter kundetilfredshed. Og for andet halvår i træk ligger Kvik i Lemvig allerøverst på denne liste.

- Det er vi naturligvis meget tilfreds med, men vi gør også meget for, at vores kundetilfredshed er i top, siger indehaver af Kvik Lemvig, Ole Thomsen.

Kunderne bliver spurgt om kvalitet, rådgivning, levering, om aftaler bliver holdt, og om der bliver ryddet ordentligt op efter et besøg. Og det er lemvigerne så tilfredse med, at det giver topkarakter.

- Vi går for eksempel meget op i, at aftaler holdes. Siger vi, at vi kommer en bestemt dag, så kommer vi også den dag. Man hører jo meget om håndværkere, som ikke lige når det den dag, der er aftalt, og det irriterer kunden. Men vi kommer som lovet, siger Ole Thomsen.

I det hele taget er der tilfredshed i Kvik Lemvig, hvor det går godt med en omsætning, der ligger godt over det, man kan forvente i en tid, hvor der sælges meget inventar til køkkener og badeværelser.

- Det går godt i branchen lige nu, men vi ligger over gennemsnittet. Det går rigtig godt. Vi går ikke på arbejde uden at vide, hvad vi skal den dag. Vi har ordrer, der skal klares i de kommende uger, så det er rigtig fint.

Ole Thomsen kan også glæde sig over, at nu er færdig med en gennemgribende renovering af butikken i Storegade.

- Sidste år tog vi den ene halvdel af forretningen, og nu har vi taget den anden. Vægge og lofter er nyrenoverede, og der er nye udstillinger sat op. Naturligvis skifter vi jævnligt ud i vores udstilling, så vi hele tiden kan vise det nyeste. Kunder her i det vestjyske er måske som udgangspunkt mere traditionelle i deres valg, men vi vil også vise, hvad der rører sig på markedet, så vi "udfordrer" kunden med nytænkning. Vi ved jo, at hvad der sælger i hovedstaden, også kommer til os, men bare lidt senere, siger Ole Thomsen.

Han forklarer, at filosofien i Kvik er, at man ikke skal have et meget stort antal forskellige varer som for eksempel i et sortiment for låger til skabene.

- Vi skal have det, der sælges godt, som vi så kan sælge til en rimelig pris. Der skiftes jævnligt ud i sortimentet. Og så har vi den fordel ved Kvik, at der produceres til lager. Det betyder, at vi hurtigt kan levere en ordre, fordi den ikke først skal produceres. Det betyder i praksis, at man kan få elementerne inden for en uge, så man kan komme i gang, hvis man selv vil sætte køkkenet op. Lidt længere tid tager det med bordpladen, da den jo skal specialfremstilles efter mål, siger Ole Thomsen.

Ole Thomsen er glad for, at det generelt går virkelig godt i Kvik Lemvig i øjeblikket. Foto: Lars Kamstrup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce