Annonce
Lokalavisen Lemvig

Vil svede i seks timer til fordel for kræftramte børn

Farverne på spinningcyklerne i Lemvig Motionscenter 24/7 matcher den gule farve på Bjarne Jakobsgaards trøje og racercykel, han bruger på sit Team Rynkeby-hold. I slutningen af marts koordinerer han en stor indsamling i motionscentret. Foto: Jesper Lundsgaard
Ambitionerne er store hos arrangørerne for et stort spinningevent til fordel for Team Rynkeby

Lemvig: Der bliver dunkende rytmer, masser af tramp i pedalerne og sved på panden i Lemvig Motionscenter 24/7 lørdag 26. marts.

Her vil der i seks timer være gang i 50 spinningcykler, hvor der skal samles penge ind til projektet Team Rynkeby, der blandt andet støtter Børnecancerfonden.

Det er lokale Team Rynkeby-ryttere, der i samarbejde med motionscentret står for at sælge cyklerne, så de kan deltage i spinningen. Derudover finder deltagerne sponsorer, der betaler enten et fast beløb eller et beløb per kørt kilometer.

Annonce

Og målet er klart for eventen, siger Niels Kristian Madsen, der er formand for Lemvig og Omegns Firmaidræt (LOFI), der ejer motionscentret.

- Vi skulle gerne få samlet 150.000 kroner ind ved årets event, siger han.

Det er anden gang, Lemvig Motionscenter 24/7 lægger lokaler til et spinningevent til fordel for Team Rynkeby. Første gang var for tre år siden, og dengang lykkedes det at samlet 133.000 kroner sammen. Der har også været planer om at arrangere lignende events de seneste to år, men det har coronarestriktioner sat en stopper for.

Mange penge på få timer

Efter at have været hjælper sidste år er Bjarne Jakobsgaard i år med på Team Rynkeby-holdet for første gang. Samtidig koordinerer han også eventen i Lemvig Motionscenter og skal også være instruktør i én af timerne i spinningeventen.

- Hvis det lykkes os at samle så mange penge ind, som vi har sat som mål, kan vi få et platinsponsorat i Team Rynkeby, og samtidig er det en god måde at samle mange penge ind på nogle få timer med dette event, siger han.

Bjarne Jakobsgaard har været i kontakt med flere sponsorer omkring eventen, og han oplever stor velvillighed til at bakke op om Team Rynkeby.

- Der er rigtigt mange, der synes, det er et godt formål, som de gerne vil støtte. Samtidig er kræft noget, flere har haft tæt inde på sig, og derfor er det noget, der berører, siger han.

For at få plads til de mange deltagere har Lemvig Motionscenter 24/7 lånt spinningcykler hos kollegerne i Harboøre Centeret og Tangsø Centret i Bækmarksbro.

Der er lagt op til, at der skal være tre sessioner på hver en time fra klokken 9-12. Derefter vil der være en halv times frokostpause, inden der igen vil være tre sessioner fra klokken 12.30-15.30.

Det er op til sponsorerne af de enkelte cykler om det skal være den samme, der vil køre alle seks timer eller om sessionerne skal deles ud på flere ryttere.

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kendt ejendomsmægler vender tilbage til Lemvig

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fra ATV til budcykel: Elever ankom i kreative køretøjer til gallafest

Annonce
Lokalavisen Lemvig

HF-elever rundede skoletid af med galla

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Søren Agger lavede Hole-in-one

Lokalavisen Lemvig

DcH Lemvig fik sin første danmarksmester i spor

Lokalavisen Lemvig

Store bededagskvæld på Kabbel

Lokalavisen Lemvig

Ny frisør må leve de første par måneder med tildækket facade

Lokalavisen Lemvig

Fire sogne udvider samarbejde og åbner fælles hjemmeside

Lokalavisen Lemvig

Forventer igen stor interesse for genbrugsmarked på havnen i Lemvig

Annonce