Annonce
Lokalavisen Lemvig

Visens Venner i Lemvig er forstummet

I arkivet har vi fundet dette foto af Jens Jørgen Kallesøe og nu afdøde Grete Kjeldager fra Visens Venner Lemvig. Det er fra 2010, hvor foreningen fejrede 25 års jubilæum. Nu er Visens Venner i Lemvig nedlagt. Arkivfoto: Lars Kamstrup
Annonce

Lemvig: Visens Venner i Lemvig er forstummet. På generalforsamlingen forleden valgte medlemmerne at lukke foreningen.

- Vi har de seneste år ledt med lys og lygte efter nye til at supplere bestyrelsen. Til sidst var vi så langt ude, at hvis vi ikke fik ny formand, næstformand, kasserer og sekretær, blev vi nødt til at lukke, fortæller Jens Jørgen Kallesøe, der formentlig er bedre kendt under navnet Sjønne.

Visens Venner blev stiftet den 8. december 1985 på initiativ af især Peder Bjerre, der også i begyndelsen var formand.

Andre formænd gennem tiderne har været Grete Kjeldager, Laila Foldager og Sjønne Kallesøe. Sidstnævnte har været i bestyrelsen siden 1988. Han var dengang en af de absolut yngste. Det var han stadig nu efter 32 år.

- Lige som man som 70-årig er en af de unge her i Visens Venner Lemvig, gælder det også for alle de andre Visens Venner i Danmark. I december havde vi underholdning af Tove og Per fra Visens Venner Kjellerup. De nærmer sig de 90 år, siger Sjønne Kallesøe.

Visens Venner Lemvig er slut, men man har dog stadig mulighed for at komme til lignende arrangementer, oplyser Sjønne Kallesøe. Det gælder f.eks. til sang i Lemvig Kirkehus og på Lemvig Musikskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce