Annoncørbetalt indhold

Øjenlægernes Center fejrer 10-års jubilæum

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Øjenlægernes Center, der både har klinik i Charlottenlund på Sjælland og i Aarhus C, kan i år fejre deres 10-års jubilæum. Klinikkens innovative tilgang, unikke erfaring og store udbud inden for øjenkirurgi og laserbehandlinger har særligt sat dem på landkortet – og de mange varme anbefalinger fra tidligere patienter taler for sig selv.

Der er sket meget inden for øjenkirurgi de seneste ti år, påpeger Sven Asp, der er klinikkernes erfarne laserkirurg. Samtidig er folk generelt mere positivt indstillede overfor både laserbehandling og linsekirurgi mhp. at opnå frihed fra briller og kontaktlinser. Behandlingerne er ligeledes blevet endnu bedre, og med dagens avancerede tredjegenerations ReLEx smile laserbehandlinger, kan man behandle flere tilstande med laserkirurgi, og det med større sikkerhed og hurtigere heling end tidligere.

Annonce


Dedikeret og håndplukket personale

Ved Øjenlægernes Center møder du kompetente øjenkirurger og optometrister, og her sættes faglighed og kundens tryghed altid først. Der tages desuden altid udgangspunkt i faglige vurderinger, når der skal udvælges nye produkter og behandlingsmetoder. Klinikken i Aarhus, der åbnede i 2013, er fuldt integreret med den oprindelige klinik i Charlottenlund, og der er et kontinuerligt tæt samarbejde mellem de to. Klinikkernes kirurger og øvrige personale arbejder desuden i begge klinikker.

Øjenlægernes Center tilbyder selv alle delementerne, når du skal have foretaget avanceret linse eller laserkirurgi, og samtidig har klinikkens personale en bred faglighed, hvilket tilsammen gør, at alle kunder bliver fulgt helt til dørs.


Fra simpel laserbehandling til avanceret linsekirurgi

I årenes løb har Øjenlægernes Center udviklet sig fra at være en mindre privat klinik til i dag at omfatte to afdelinger i hver landsdel, og Øjenlægernes Center er den eneste private klinik, der tilbyder ReLEx smile-behandlingen på begge sider af Storebælt, og derfor tager de både imod kunder fra store dele af Jylland og Københavnsområdet.

Faktisk har klinikkens dygtige øjenkirurg, dr.med. Sven Asp, den nordeuropæisk rekord i antal udførte ReLEx smile operationer – med mere end 12.000 udførte operationer til dags dato. Det skal tilføjes at også en stor del af klinikkens eget personale, deres familiemedlemmer samt kolleger, er blevet har behandlet ved Øjenlægernes Center. Se f.eks. youtube-videoen hvor øjenkirurg-kollega bliver ReLEx smile behandlet. Udover at være førende indenfor laserbehandlinger herunder specielt ReLEx smile, der er den mest avancerede form for laserkirurgi, har klinikken ligeledes meget stor erfaring med de forskellige former for linsebehandling. Klinikkens mantra er “altid at være fagligt funderede og udelukkende at tilbyde behandlinger, som vi vil foreslå den nærmeste familie”. Klinikkernes allervigtigste reklame er den personlige anbefaling fra tilfredse kunder, hvoraf nogle også kan mødes på Facebook og Trustpilot.

Klinikken bliver ved at se fremad mod nye teknikker og forbedrede produkter – altid med det fagligt høje resultat for øje.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.