Annoncørbetalt indhold

Afspænd og afkobl på Nyati Safari – din opgave bliver kun at nyde turen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et sydafrikansk eventyr

Med Nyati Safari kan du tage på en uforglemmelige rejse i Afrika på første klasse. Med valgmuligheden mellem fire luksuriøse overnatningssteder – alle med udsigt til den smukke og store Olifant-flod – kan du sætte dig tilbage, nyde varmen og nyde en lækker kold drink med udsigt til safaridyr såsom elefanter og giraffer, der typisk forhærdes nær Olifant-floden og bader og spiser. Ud over det, kan du med fordel også benytte dig af de mange og diverse faciliteter, som Nyati tilbyder: alt fra pool til en udendørs lounge, en indendørs lounge og en dejlig lun indendørs spa. Nyati er velkendte for deres alt-inklusive rejser: du behøver ikke bekymre dig om noget som helst, hvad enten det er mad, rejseprogrammet og flyplaner – de sørger for det hele for dig. På denne måde kan du rigtigt læne dig tilbage, slappe af og nyde unikke og nye gastronomiske oplevelser og servering af god sydafrikansk rødvin, som Nyati er kendte for.

Annonce


Nyati Safari er både for de eventyrlystne og de mere tilbagelænet

På rejsen er der aktiviteter for enhver sjæl. F.eks. kan du nyde Nyati Safari til fods, hvor du kan gå rundt i den berømte Kruger National Park, som har den største koncentration af vilde dyr i verden – her kan du møde alt slags dyr fra løver til leoparder, elefanter, giraffer, flodheste, zebraer, næsehornsdyr, bøfler osv. Du kan møde 'The Big Five' og meget mere. Nyati tilbyder også ture i åbne safaribiler for de eventyrlystne, der vil helt tæt på dyrene. Nyati benytter sig af løbende opgraderede bilflåder, som er med til at forbedre oplevelsen og trygheden under safarituren. Og er du mindre eventyrlysten og vil bare gerne slappe af, nyde det dejlige vejr, den skønne natur og en lækker strand, så kan du selvfølgelig også det!


Kombiner safarituren og få mere ud af rejsen

Hos Nyati kan du kombinere safarituren med en strandferie, golfrejse og luksustogsrejse for en mere oplevelsesrig rejse. Med strandferie-kombinationen kan du nyde en tur til nogle af Afrikas bedste strande i solrige og grønne omgivelser med hvide sande og det ceruleanblå hav, der er lige til at svømme i. Med golfrejse-kombinationen kan du gøre din tur ekstra spændende og særlig med noget golfspil imellem dyrene. Og med luksustog-kombinationen kan du opleve alle typer landskaber i Afrika, mens du nyder den bedste betjening og den lækreste mad, der er at byde – en stor anbefaling til natur- og madelskere!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.