Annoncørbetalt indhold

Botox kan få dig til at se yngre ud

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med alderen kommer der flere folder i ansigtet, og ansigtet kan ligefrem synke sammen. Det er noget, de færreste bryder sig om, derfor er Botox blevet en populære behandling. Også hjemme i Danmark, hvor man kan få Botox i Århus, København og de fleste andre storbyer, er det blevet meget populært at benytte botox.


Annonce

Sådan virker Botox

Botox er et lægemiddel, som afslapper muskulaturen under huden. Det medfører, at musklen ikke længere trækker sig sammen. I den kosmetiske verden er det blevet populært, fordi huden udglattes de steder, hvor musklen ikke kan trække sig sammen. Med andre ord så bruges det mod rynker.


Botox har typisk en effekt i tre til seks måneder ad gangen. Man skal derfor have behandlinger løbende, hvis man gerne vil vedligeholde et look uden rynker og linjer.

Botox kan behandles rynker og linjer alle steder på ansigtet. Du kan danne dig et overblik over nogle af dem nedenunder:


Rynker i panden er noget af det sværeste at skjule. Rynkerne er som regel vandrette og opstår på grund af sammentrækninger i pandemusklerne. Bekymringsrynker er rynker mellem brynene, som kan få en til enten at se permanent træt eller bekymret ud. Begge kan fjernes nemt og efterlade et naturligt look med Botox.


Smilerynker er også en populær behandlingsområde, da alle har smilerynker. Med alderen bliver de dog permanente, og det bryder de færreste sig om.


Botox kan bruges til mere end mod rynker

Botox kan også bruges til at lave nogle mere drastiske ændringer i ansigtet såsom en øjenlågsløft og løft af mundvige. Hvis du vil blive klogere på disse, kan du læse mere om dem nedenunder.


Nedsunkne øjenlåg kan let få en til at se træt ud. Botox kan løfte øjenbrynene ved at hæmme ded muskel, som trækker ned i øjenbrynene. Som resultatet bliver øjenlågene løftet, og man ser mere frisk og oplagt ud.


Opadgående mundvige forbindes med glæde og smil. Derfor kan mange få et surt eller trist udtryk af en nedadgående mundvige. Det kan behandles ved at hæmme den muskel, som trækker ned i mundvigen.


Botox priser

Botox priser kan variere alt efter, hvor i verden du bliver behandlet, og hvor på kroppen du får behandlingen. I Danmark kan du forvente en prisklasse fra 900 - 7.000 kroner. Noget af det dyreste at behandle med Botox er svedgener, mens et brynløft eller et tandkødssmil behandling er i den billige ende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.