Annoncørbetalt indhold

Brug for ekstra plads?

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lej hurtigt og nemt en container, når behovet opstår. Står du og har brug for midlertidig lagerplads? - så har vi løsningen til dig. Leje af container giver dig optimal mulighed for at opbevare dine møbler og ejendele helt sikkert og tørt, mens renoveringen af din bolig eller dit firmadomicil finder sted. Containerudlejning er en mere økonomisk og fleksibel løsning, der sikrer dig en optimal opbevaring af ejendele, materialer og meget mere. Det er derfor en nem og sikker løsning, der naturligvis også er prisfornuftig. Du kan få leveret containeren lige til hoveddøren, eller der hvor du foretrækker dens placering. På den måde har du let og hurtig adgang til dine ting, hvilket naturligvis er en fordel i forbindelse med ombygning og renovering. Du kan leje containere med store kapaciteter, således at du har plads til det meste.


Annonce

Ved at leje en container har du både ekstra plads og overblik over omrokeringer og flytninger. Samtidig er der også en vis tilfredsstillelse i at have styr over tingenes samlingssted. Fælles for de containere, som vi udlejer, er, at de både er vind- og vandtætte. Derudover kan det sommetider være en nødvendighed at leje en isoleret container. En isoleret container er et godt valg, når du har behov for en midlertidig lagerløsning til opbevaring af materialer, der ikke tåler fugt. Isoleringen beskytter containerens indhold mod den kondens, der opstår ved temperaturudsving. De materialer, du opbevarer, holdes derfor komplet tørre. Oftest bliver vores isolerede containere anvendt til opbevaring af byggematerialer, maskiner og andet følsomt udstyr, der ikke tåler fugt. Vi anbefaler en isoleret container i vinterhalvåret, hvor temperaturudsvingene er store. Sommetider kan det være tilstrækkeligt med en almen flytte- eller renoveringscontainer, da disse også er vind- og vandtætte.


Containere med kvalitetsgaranti

Vi byder på containere i yderst topkvalitet, hvilket er din garanti for en god, robust og slidstærk container. For os er det en selvfølge, at du modtager en robust og sikker container, så du kan opbevare dine ejendele, materialer etc. helt sikkert og med ro i maven. Vi sætter en ære i, at vores udlejning af containere bygger på et fundament af tilfredse kunder, så det falder os helt naturligt kun at tilbyde det bedste til netop dig og dit behov. Du kan naturligvis også drage nytte af vores gode og billige containerforsikringer, der forsikre dit indbo.

Hos Bluebox er sikkerheden i top, den container, som du modtager, er ren og pæn, og så er vi tilgængelige 24/7. Vi både leverer, afhenter eller opbevarer containeren på våres lagerhotel, når du ikke har behov for den længere. Alt du skal er at være til stede ved levering, medmindre andet skriftligt er aftalt. Hos Bluebox arbejder vi ikke med specifikke dage ved overtagelse eller opsigelse, og derfor kan du leje og opsige præcis, når du ønsker det. Du kan derfor opsige din container på en vilkårlig dag med 14 dages opsigelsesvarsel. Vores minimumslejeperiode er på 30 dage.


Vi glæder os meget til at høre fra dig, og sidder du med eventuelle spørgsmål, så vil vi naturligvis gerne besvare dem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.