Annoncørbetalt indhold

Corona nedlukning har ikke stoppet den danske iværksætterdrøm

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Corona nedlukning har ikke stoppet den danske iværksætterdrøm


Annonce

Corona krisen har lagt et alvorligt pres på firmaer og iværksættere i Danmark. Efter flere år med stigende efterspørgsel for cvr registreringer, kontorudlejninger, med mere. Så har 2020 budt på en negativ cvr registrering og kontor udlejningskvote.


Mange måtte dreje nøglen om på iværksætterdrømmen, da Danmark lukkede ned. Derfor så vi i 2020, at der i stedet var mange der udbød kontorer til leje, mens efterspørgslen haltede efter.


Søger man eksempelvis “kontor til leje København”, så er det derfor også nemmere i år, at finde det rette sted, end det var for bare et år siden. Corona nedlukningen af hele Danmark over en utroligt lang periode, har gjort sit for at ramme handel, iværksætteri, og al andet under den erhvervsmæssige himmel og jord her i landet. Men det tyder på, at det hele vender nu.


Flere tegn viser, at iværksætterne kommer stærkt tilbage


Flere tegn tyder på, at vi har nået bunden og er på vej tilbage i en bedre retning igen. Nu, hvor vi er kommet ud af nedlukningen, der varede et år, så er der igen flere, der tør vende tilbage til at igangsætte deres iværksætterdrømme. De drømme, der blev godt og grundigt tromlet ned, flere gange, med få dages varsel, i 2020.


Allerede i første kvartal af 2021 viser statistikker fra Experian, en data og analysevirksomhed, at over 9000 har valgt at CVR registrere en virksomhed. Det betyder, at mere end 30 procent flere - sammenlignet med samme periode sidste år - starter en ny virksomhed.


Det er vigtigt at huske, at selvom 2020 var under hård nedlukning, der betød at mange nye og erfarne iværksættere og firmaer, måtte dreje nøglen rundt. Så var første kvartal ikke særligt ramt af nedlukning, hvorfor tallene statistisk set i sammenligning er meget positive for 2021.


Iværksætterne hjælper mange op fra nedluknings krisen


Det betyder også, at alle andre erhvervsrelaterede elementer for iværksætteri typisk vil se en stigning - det kan være alt fra en større efterspørgsel på kontorudlejning, til indkøb af kontorstole og elektronik, og selv blyanter og papir, til ansættelse af medarbejdere til optagelse af lån i banker. Iværksætterne sætter et positivt skub på hele baglandet.


Danmark har historisk set et stærkt iværksætter hjerte. Det er dog alligevel mange, der er overrasket over, at motivationen og kyndigheden til at starte sit eget firma, er så stærk, at vi allerede ser så gunstige tal på genopretningen af vores erhvervsliv tidligt i 2021. Det er et plus, ikke kun for iværksætteren selv, men for de mange positive ringe i vandet, der sker som en direkte relation til iværksætteriet.


Kontor til leje i København? Det er nu, at man skal slå til


Udbuddet af kontorudlejning er også steget i samme periode. Et kontor til leje i København er ikke svært at finde lige nu, og det er endnu en positiv forudsætning for mange iværksættere. Nu kan de leje et kontor, hvor udbuddet er størst og bedst for dem.


Der er næsten en halv million kvadratmeter til rådighed for plads til skriveborde, stole og computere, hvilket svarer til næsten 10 procent af Københavns totale antal af kontorer. Næsten ¼ af hele Danmarks kontorarealer, som står til leje p.t., er lokaliseret i hovedstaden. Det er nu man skal slå til, hvis man vil have en optimal kontor lokation.


Mange ejendomsmæglere og boligportaler mærker allerede en stor efterspørgsel på kontorudlejning. På trods af, at det ikke er lang tid siden, at corona nedlukning var over os, så er der rekordmange opslag, der viser en efterspørgsel på et kontor.


Nogle ejendomsmæglere har også set, hvad et stort udbud kan gøre for markedet før. Der er altid to sider af et stort udbud - et stigende udbud betyder nemlig også, at flere får mulighed for at leje kontorarealer. Dette kan være, fordi der er en større variation i både priser, lokation og kontor layout. Og det er også med til at gøde iværksætteri og erhverv. Alt i alt, ser det ud til, at dansk erhverv er på vej til bedre dage igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.