Annoncørbetalt indhold

Dansk design til moderne hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skab det hjem du ønsker

Over hele verden er Danmark kendt som et land der har øje for at lave smukt design. Dansk design er tit lig med klassisk stilrenhed og en simplicitet, som er med til at skabe smukke og designbevidste rammer i ethvert hjem. Overgaard & Dyrman skaber smukke og funktionelle møbler, som kan skabe rammen om dit ønskehjem.

Annonce


Forening af traditionelt håndværk med moderne teknologi

Efter at have mødt hinanden på studiet slog Jasper Overgaard og Christian Dyrman sig sammen og skabte Overgaard & Dyrman. Den danske designduo har siden 2013 skabt dansk møbeldesign i høj kvalitet og med blik for det traditionelle håndværk samt moderne teknologier. For Overgaard & Dyrman er møbler ikke bare møbler – møbler er med til at skabe rammen for hvordan man bruger sit hjem, og er dermed en vigtig del af ens hverdag. De håndlavede møbler fra Overgaard & Dyrman skabes med tanke på at være funktionelle møbler samtidig med, at de tilfører et unikt og æstetisk udtryk til ethvert rum.


En ny kollektion af smukke, håndlavede møbler

I 2014 blev Wirekollektionen lanceret, og denne kollektion er en sammensmeltning og nyfortolkning af forskellige håndværk og traditioner. Møblerne er skabt med et fokus på kvaliteten i det unikke håndværk samt en produktion som gør det muligt at spore præcis hvilken håndværker der har skabt dit møbel. På hvert eneste møbel finder du et stempel og nummer, som angiver hvilken håndværker der har skabt dette specifikke møbel. Wirekollektionen byder på seks komplementerende designs, som sammen udgør en kollektion som ikke bare er møbler, men rene kunstværker i sig selv. Et sofabord er for eksempel ikke bare et sofabord – der er mange tanker bag et møbel fra Overgaard & Dyrman og med et møbel som for eksempel Wire Coffee Table får du et smukt sofabord, som forener arbejdet med stål og læder.


Prisbelønnet møbelkollektion til dit hjem

Wirekollektionen er også populær uden for Danmarks grænser, hvor Overgaard & Dyrman har videreført den danske designsucces. De funktionelle møbeldesigns afsøger grænserne for hvad et møbel kan være, og resultatet er smukke møbler, som er med til at skabe gode rammer i modebevidste hjem. I Wirekollektionen finder du alt hvad du har brug for til dit hjem, uanset om det er en ny sofa eller en spisebordsstol. Med baggrund i to forskellige håndværk – præcisions metalarbejde og sadelmageri, skabes en grobund for at nye slags design kan opstå. Foreningen af de to håndværk gør det muligt at skabe nye designs, som giver unikke oplevelser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.