Annoncørbetalt indhold

Derfor kan det betale sig at købe designerlamper

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Derfor kan det betale sig at købe designerlamper

Der er forskellige holdninger til, hvorvidt køb af designerlamper er pengene værd, eller om det blot er spild af penge. Her giver vi dig flere gode grunde til, at det rent faktisk kan betale sig at købe lidt dyrere designerlamper som fx smukke ikoniske lamper fra Louis Poulsen, når du skal ud og investere i belysning til hjemmet.

Annonce


Designerlamper er tidsløst design

Den første og nok også vigtigste grund til, at det faktisk kan betale sig at smide lidt flere penge efter en designerlampe er, at der er tale om tidsløst design. Når du køber en designerlampe, ved du, at der er lagt lige det ekstra i udformningen. Det gør, at designerlamper bliver ved med at kunne noget. Kigger man på fx PH lamper er det tydeligt, at det er fantastiske lamper, som aldrig går af mode. Her har Louis Poulsen virkelig skabt et fantastisk tidsløst design, som igennem årtier har hængt overalt i de danske hjem.


Har du eksempelvis købt en PH lampe, er investeringen faktisk hurtigt pengene værd. Den er dyrere end mange andre lamper, men til gengæld behøver du ikke at bytte den ud igen om et år eller to, hvor trenden inden for belysning har ændret sig. Det er og bliver et tidsløst design, som du kan have hængende mange år frem.


Kvalitets materialer holder længere

En anden god grund til, at du skal investere i en designerlampe er, at der er brugt kvalitetsmaterialer. Det betyder, at lampen ikke bare er trendy i mange år frem, den vil rent faktisk også kunne holde, så den stadig står eller hænger fint om 10 år. Dermed vælger du også kvalitet fremfor kvantitet, og du modvirker hele den trendbaserede brug og smid væk kultur, hvor der købes flere billige varer, som også langt hurtigere går i stykker og må skiftes ud.


Designerlamper fastholder værdien

Sidst men ikke mindst, er det et faktum, at langt de fleste designerlamper, især PH lamper, fastholder en stor del af værdien. Det vil sige, at hvis du på et tidspunkt bliver træt af din PH lampe eller en anden designerlampe, vil du med stor sandsynlighed kunne sælge den til en god pris. Dermed vil du kunne bruge pengene på en ny flot lampe.


Alt i alt er der mange gode grunde til, at du skal ud og investere i en lidt dyrere designerlampe, hvis du står og mangler belysning til hjemmet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.