Annoncørbetalt indhold

Designgulve giver rummet et unikt look

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et moderne gulv, som du ønsker det

Du har helt sikkert set dem, eller hørt om dem – de populære og trendy New Yorker-gulve med det flotte beton-look. Disse gulve kan løfte ethvert rum til nye højder, og er med god grund populære. Hos Neo Coating kan du finde dit eget designgulv, præcis med det look du ønsker.

Annonce
Ét gulv, mange muligheder

Designgulve fra Neo Coating er polyurethangulve der er lavet med fokus på funktionalitet og æstetik. Et PU designgulv er slidstærkt og holdbart, og passer perfekt i hjemmet hos den aktive familie. Designgulve er bløde og behagelige at gå på, men er samtidig stærke, det vil sige at de egner sig perfekt til for eksempel børneværelset. Du kan få dit designgulv i mange forskellige flotte design- og farvekombinationer så du ved at det kommer til at passe perfekt til dit hjem. Designgulvene er stødabsorberende og skåner fødderne hvis man går meget frem og tilbage. Derfor er disse gulve meget anvendt på blandt andet hospitaler, i institutioner og andre steder hvor der er meget gangtrafik.Holdbare og smukke gulve

Hvis man er på udkig efter flotte gulve, som stadig er brugbare og funktionelle, så er polyurethangulve den perfekte løsning. To materialer udgør komponenterne i et polyurethangulv, og det er dette som er med til at give gulvet en følelse af at det har en gummibelægning. Dette gør at polyurethangulve har lyddæmpende egenskaber, og er med til at holde støjniveauet i rum nede. Dette kan være en yderst velkommen egenskab hvis man for eksempel er nødt til at arbejde hjemmefra, og har børn hjemme, som leger og larmer. Du kan købe polyurethangulve hos os, uanset om du handler som privat eller på vegne af dit firma – vi leverer nemlig til begge.Oplev de flotte designgulve i virkeligheden

Vi ved at det kan være en stor beslutning at skulle lægge nyt gulv, og derfor er vi glade for at kunne byde dig velkommen i vores store showroom i Valby, hvor du kan opleve et stort udvalg af vores gulve på egne fødder. Du kan få polyurethangulvene i mange forskellige farver, og endda få indlagt virksomhedens logo i – derfor anbefaler vi at du kommer forbi vores showroom, så du rigtigt kan få en fornemmelse for disse gulves muligheder. Vi har 500m2 med polyurethangulve i fuld størrelse, som giver en god fornemmelse af hvordan det kunne være hjemme hos jer. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe jer med alle spørgsmål og henvendelser, og vi glæder os til at byde jer velkommen og guide jer til den bedste løsning for jer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.