Annoncørbetalt indhold

Eltavler hos Tic Elkas

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Eltavler hos Tic Elkas 

Tic Elkas er en virksomhed, der specialiserer sig i industriel automation, eltavler, power og services. Det er specialister med mere end 50 års erfaring indenfor faget, hvor et hold af ingeniører, designere og udviklere bidrager med løsninger. Det betyder, at Tic Elkas både producerer, designer og implementerer nogle af feltets mest nytænkende og innovative løsninger.

Annonce


Eltavler

Elkas har flere forskellige forretningsområder. Det er blandt andet automation, power, installation og eltavler. De kundespecifikke eltavler bliver produceret på Tic Elkas’ lokationer i henholdsvis Danmark og Litauen, hvorefter de distribueres til lande i hele verden. Der er særligt fokus på kvalitet, som sikres ved løbende uddannelse af produktions- og test-teams. Det er samtidig de jævnlige og kundetilpassede procedurer, der er med til at sikre, at kvaliteten ikke er til at gå på kompromis med.


Tic Elkas har siden 1973 arbejdet med produktionen af eltavler. Det er alle slags eltavler til samtlige formål og forskellige miljøer. Den store erfaring betyder, at Tic Elkas i dag er førende indenfor produktionen af eltavler. Eltavlerne udvikles, dokumenteres, produceres, certificeres og testet løbende og i massive mængder hvert år. Det er dygtige designere og producenter, der arbejder med værktøjer, der hele tiden følger med de aktuelle standarder. Eltavlernes pris, kvalitet og kompatibilitet er dermed altid korrekt.


Tic Elkas specialiserer sig indenfor produktion af prototyper, udvikling af dokumentation, rådgivning og kostoptimeringer, logistik, produktion af små og store serier i både Danmark og Litauen, certificeringer, test, indpakning til specialtransport, slut-test og forsendelse til en ønsket destination og meget andet.


Læs mere om Tic Elkas’ eltavler her: https://www.ticelkas.com/forretningsomraader/eltavler/


Installation er en mærkesag for Tic Elkas

Tic Elkas installationsteam har gode kompetencer indenfor diverse installationsopgaver. Det gælder alt fra mindre enmandsopgaver til større industrielle installationer indenfor kabling, komponentmontering og igangsætning både i almindelige og ATEX-zoner. Det kompetente team vil stå klar til at hjælpe. Den store erfaring gør sig gældende indenfor samtlige brancher som for eksempel farma, maskinindustri og offshore. Fællesnævneren er, at Tik Elkas er eksperter indenfor installation. Derfor får kunderne altid en ansvarsbevidst, dygtig og erfaren partner, der altid er opdateret på markedets krav og certificeringer.


Tic Elkas specialiserer sig indenfor installation i både Danmark og udlandet. Det er blandt andet installation af containerløsninger, supervision af installationsteams, el-montage af indsutrianlæg, indkøring og idriftsættelse af systemer, on- og offshore installationer, el- og luftmontage af proces og maskinanlæg, farma-anlæg, installation af UPS- og strømforsyningsløsnigner.


Læs mere om Tic Elkas' kompetener indefor installation her: https://www.ticelkas.com/kompetencer/industriel-installation/


Bred markedserfaring

Tic Elkas har stor erfaring indenfor samtlige brancher på markedet. Det betyder, stor ekspertise indenfor de forskellige certificeringer, krav og løsninger, der kræves i de forskellige brancher. Komptenceområderne dækker over brancher som energi, fødevareindustri, farma, infrastruktur og maskinindustri.

Partnerskab 

Tic Elkas er en af branchens stærkeste partnere til diverse services. Det er blandt andet industriel automation, eltavler og power. Et partnerskab med Tic Elkas er et partnerskab, der skal skabe værdi gennem hele værdikæden. Det er vigtigt, at erfaringer og viden er med til at styrke processen og den endelige løsning. Den vigtigste del af værdikæden er fleksibilitet. Det er det, fordi Tic Elkas prioriterer at evaluere og vurdere produkterne løbende. Det er altså en prioritet at lytte til samarbejdspartnere, for at kunne udbyde det bedst mulige produkt.


Det er en del af Tic Elkas’ partnerskab at tilbyde den mangeårige erfaring og specialiserede viden indenfor samtlige brancher og fagområder, der i sidste ende vil skabe den bedst mulige løsning.


Læs mere om Tic Elkas her: https://www.ticelkas.com/

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.