Annoncørbetalt indhold

Er synet ikke hvad det har været? Måske skal du have en linseoperation

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af ojne.dk

Kan du ikke længere se skarpt på det du gerne vil se tæt på, så har du nok alderssyn. De fleste begynder med en billig brille med plusstyrke, som tages af og på i et væk. Hvis du ikke gider at tage brillerne af og på, så kan du få briller med glidende overgang – eller du kan få en RLE-linseoperation.

Ønsker du at vide mere om, hvad en linseoperation er, så læs med her


Få læseskarpheden tilbage med en linseoperation

Leder du efter alternativer til briller og kontaktlinser, så er linseoperationer den løsning, som kan gøre dig brillefri. Øjets naturlige linse erstattes med en kunstig linse, som har flere styrker, så du igen både kan se langt og se det der er tæt på. Hvor længe holder disse linser så? De holder hele livet, ganske enkelt fordi at styrken/optikken i linsen aldrig ændrer sig. Og som en ekstra bonus, så kan du ikke udvikle grå stær.


Kan du blive blind af en linseoperation?

Måske er du bange for, at linseoperationer kan være farlige og at du helt mister synet. Kan man blive blind? Her er svaret helt kort: Nej, du kan ikke blive blind. En linseoperation er ikke i nærheden af synsnerven. Den største risiko ved en RLE-linseoperation, er infektion i øjet. For at minimere risikoen, skal du dryppe dine øjne med antiinflammatoriske dråber i dagene op til operationen og i flere uger efter. Opstår der alligevel infektion, skal du kontakte klinikken så du kan komme i behandling.

ICL-linseimplantat er en god løsning til de unge med høje styrker

Er du ung (under 45 år) og har du meget høje styrker eller meget tynde hornhinder, så kan du blive brillefri med ICL-linseimplantater. Når engang alderssynet bliver et problem, kan du vælge at få fjernet dine ICL-implantater og få en RLE-operation.


Kan du overhovedet blive opereret i øjnene?

Ikke alles øjne er egnede til en synskorrigerende behandling, men langt de fleste bliver godkendt. For at finde ud af om du har sunde og raske øjne, skal du have foretaget en forundersøgelse. Hvis du skal undersøges med henblik på en øjenlaser, kan det blive nødvendigt at give dig pupiludvidende dråber, og i så fald skal du ikke regne med at kunne køre i bil hjem selv bagefter.

Efter forundersøgelsen, får du 1) Svar på om du er egnet til en at få behandlet dine synsfejl kirurgisk og 2) Svar på, hvilken form for behandling, som er bedst egnet til dig.

En øjenoperation er en investering i et friere liv uden briller og linser. Det handler i høj grad og om livskvalitet, når man vælger at vinde farvel til briller og kontaktlinser.

Overvejer du at smide brillerne og få en linseoperation eller en øjenlaser, så book tid til en forundersøgelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit