Annoncørbetalt indhold

Få din frihed tilbage med en flot paryk

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lad os hjælpe dig med at finde dit nye hår

Når man mister håret, er der mange følelser involveret. Ens liv har ændret sig, og man skal lære at leve med en ny version af sig selv. Denne nye version behøver dog ikke at være mindre fantastisk, og med en paryk fra Toftild kan du finde tilbage til dig selv og få et flot hår igen med ægtehårsparykker og fiberhårsparykker.

Annonce


Parykker med naturligt udseende

Mange får negative associationer når de tænker på parykker, men sandheden er, at parykker nu til dags ser helt ægte og naturlige ud – præcis som dit eget hår gjorde. Der er mange fantastiske muligheder for at få en paryk, som matcher ens tidligere hår. Parykkerne kan fås i mange forskellige klipninger, hårfarver og tilmed med begyndende gråstænk – så kan det ikke blive mere naturligt. I vores store udvalg af parykker til kvinder er der noget for enhver smag og stil, og du kan helt sikkert finde den paryk, som vil passe perfekt til dig og dit look. Vi hjælper og guider dig til at finde den bedste alternative hårløsning til dig. Med over 40 års erfaring har vi de bedste forudsætninger for at hjælpe dig med denne nye beslutning.


Mange parykker at vælge imellem

Hos Toftild har vi et stort udvalg af mange forskellige slags parykker, og der er uden tvivl en til dig også. Vi har mange forskellige slags parykker og du kan blandt andet vælge imellem ægtehårsparykker eller fiberhårsparykker. Fælles for begge slags parykker er, at de ser meget naturlige ud, og kan tilpasses dine ønsker og behov. Med en fiberhårsparyk er du sikker på at din frisure altid sidder som den skal. Fiberhårsparykker tåler dog ikke varme, så det er ikke denne paryk du skal prøve glattejernet af på. Med en ægtehårsparyk får du det naturlige look, samtidig med at du kan style præcis som ægte hår, det vil sige både med føntørrer og krøllejern.


Lav flotte styles med din paryk

Med vores parykker kan du nemt skabe flotte styles både til hverdag og fest. Lav fletninger og hestehaler og style dit look med flotte hårspænder. Vælger du en ægtehårsparyk kan du desuden bruge diverse hårstylingsprodukter til din paryk, som kan vaskes ud igen med varmt vand. I vores tre afdelinger i Aarhus, Aalborg og København er vi klar til at hjælpe dig med at finde dit nye hår. Sammen finder vi frem til den bedste løsning, så du kan føle dig fri og godt tilpas.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.