Annoncørbetalt indhold

Få en god afsked med dem, der er gået bort

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du mistet en af dine kære, eller er du klar over, at det måske snart vil gå den vej? Det er altid svært, når livet begynder at rinde ud, men det er desværre en naturlig del af livets gang. Derfor er det også vigtigt, at den sidste afsked bliver så rigtig så mulig for alle de pårørende. Måske afdøde havde ønsker til, hvordan det hele skulle foregå? Det kan være alt til ønsker om, hvem der skal bære kisten i kirken, til hvilke salmer, der skulle synges, eller om folk skal komme i mørkt tøj eller farver.

Der er mange ting at holde styr på, og rigtig mange ting, der skal underskrives, ordnes og gennemføres, inden det hele falder på plads og til ro. Det er de færreste, der har stået i situationen særligt ofte. Måske man har været med til begravelser og bisættelser nogle gange, men det er ikke sikkert, man selv har været den, der har haft ansvaret for planlægningen af det hele. Derfor kommer en bedemand til god hjælp. Her har du at gøre med en, der ved alt om, hvad der skal gøres og i hvilken rækkefølge, det giver mening at få gjort det. Det kan være en stor hjælp, hvis man selv har svært ved at overskue det hele.

Annonce

Hjælp hinanden i den svære tid

Det er rigtig hårdt at miste, uanset om dødsfaldet var ventet eller ej. Nogle tænker måske, at det kan føles lidt nemmere, hvis det er noget, man havde ventet og regnet med ville ske, men det kan alligevel komme som en mavepuster, når det faktisk sker, og så er det vigtigt, at man har folk omkring sig, man kan snakke med. Det er okay at være ked af det, det er bare aldrig rart at sidde helt alene med. Prøv derfor, om ikke du kan snakke med venner eller familie om sorgen.

Det er rart at have snakket med en bedemand, der måske kender lidt til området. På den måde kan hele processen føles mere personlig. Her kan du finde en bedemand med afdelinger flere steder på Sjælland, så I på den måde kan finde den, der er nærmest jer og derfor giver bedst mulig mening. Nogle gange er det rart at overgive alle opgaverne til bedemanden, så man selv står med færrest mulige ting at holde styr på, mens andre foretrækker selv at have ansvaret for tingene. I kan også vælge at dele opgaverne mellem jer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.