Annoncørbetalt indhold

Fald i søvn med Dunlopillo

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi tilbringer mange af døgnets timer i sengen. Derfor er det naturligvis vigtigt at vælge en god seng, den rigtige madras og holdbart tilbehør dertil. Og lige dér er Dunlopillo på hjembane. Dunlopillo er nemlig et anerkendt mærke, og faktisk er det et af danskernes mest foretrukne sengemærker – og det er helt forståeligt.


Annonce

Med en bred vifte af senge, madrasser og puder er Dunlopillo både æstetiske og funktionelle med en lang række fordele. Blandt andet producerer de åndbare, allergivenlige og antibakterielle madrasser, som garanterer et sundt indeklima og en behagelig søvn.


Senge og madrasser i høj kvalitet

Hos Delfin Sengecenter er vi leveringsdygtige i et stort udvalg af madrasser, senge og tilbehør fra Dunlopillo. Vores udvalg byder blandt andet på elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser, ligesom du også kan finde topmadrasser og latexmadrasser. Alt sammen er til for, at du kan få den allerbedste søvn – hver nat.


Dunlopillos høje kvalitet er deres varemærke, og de er særligt kendt for at producere madrasser åndbare og fleksible madrasser af naturmaterialer. Det garanterer, at de er allergivenlige og antibakterielle. Derudover kan du vælge både seng og madras i en bred vifte af design, størrelser og funktioner. På den måde kan du være helt sikker på at finde den rette Dunlopillo-seng, som matcher dine behov og ønsker.

 

Find et bredt udvalg af puder og tilbehør fra Dunlopillo

Foruden de behagelige senge byder Dunlopillos udvalg også på hovedpuder, som også er med til at garantere en god nats søvn. De har samme allergivenlige egenskaber, da de er produceret af naturlatex. Det garanterer desuden, at din hovedpude er åndbar, ligesom den kan hjælpe dig med at køle ned, når du får det varmt om natten.


Mangler du ben til sengen eller andet tilbehør, kan du også finde det på vores webshop. Vi sætter en ære i at være leveringsdygtige i Dunlopillos produkter, ligesom vi altid er klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige produkt. Hos Delfin Sengecenter gør os altid umage for at hjælpe dig og give dig den bedste oplevelse - det gælder både før, under og efter, du har foretaget dit køb.


Delfin Sengecenter står klar til at hjælpe

Kontakt os endelig, hvis du har brug for rådgivning til at finde den helt rigtige skumtype, fasthed eller noget helt tredje. Du kan også besøge os i vores butikker på Sjælland, hvor du kan mærke de skønne senge på egen krop. Uanset hvad du vælger, står vi klar til at rådgive og vejlede dig, så du finder den helt rigtige seng eller hovedpude til dine behov.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.