Annoncørbetalt indhold

Gode råd til at undgå indbrud efter lave indbrudstal under Corona

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af bagger-laase.dk

Antallet af indbrud er stigende i Danmark efter Corona

Der er ikke noget værre end at komme hjem til en bolig, der er blevet rodet igennem af ubudne gæster. Ikke nok med at der måske er blevet stjålet værdifulde genstande, og at der skal sættes gang i en forsikringssag, så føles det for mange også utrygt, at der har været uvedkommende i ens private bolig. Derfor er det vigtigt, at du sørger for ordentlig sikring af din bolig. Hellere i dag end i morgen, så du kan komme før indbrudstyven.


Hjemmearbejde under corona resulterede i færre indbrud i private hjem

Under corona-krisen har mange flere arbejdet hjemmefra, og det har indbrudstyve over hele landet selvfølgelig været opmærksomme på, hvorfor der har været et stort fald i antallet af indbrud i private hjem. Danmark har førhen haft rigtig mange indbrud, og faktisk har Danmark igennem de seneste år været det land i hele EU, som har haft flest indbrud pr. indbygger. Derfor vil det være store fremskridt, hvis det lave antal af indbrud, der har været under corona-krisen fortsætter, selvom langt færre nu arbejder hjemmefra, men i stedet lader huset stå tomt i løbet af dagen.


Større efterspørgsel på indbrudssikring til private

Umiddelbart ser det dog ikke ud til, at dette ønskescenario om et lavere antal indbrud er en realitet. Lige nu ser man nemlig, at antallet af indbrud i Danmark igen er stigende. Det viser sig ikke kun i statistikkerne, Bagger Låse & Alarm direktør, Thomas Bagger, mærker ligeledes en stigende efterspørgsel på løsninger, der kan være med til at øge sikringsniveauet i de private hjem.


For Thomas Bagger er det tydeligt, at ønsket om at bibeholde et lavt antal indbrud på nuværende tidspunkt er langt fra en realitet: ”Vi får flere henvendelser fra kunder i Nordsjælland og også resten af Sjælland angående sikring af boliger nu, hvor de fleste af os igen går på arbejde efter nedlukning under Corona. Det bekræfter bare, at flere og flere familier desværre oplever indbrud, end i forhold til sidste år.” siger han.


”Vi får flere opkald fra familier, hvis nabo eller genbo har haft indbrud, og som derfor er blevet ekstra opmærksom og ønsker at øge sikringsniveauet i eget hjem. Det kan jeg selvfølgelig kun anbefale, at man får gjort. Vi ved nemlig, at der er en helt tydelig sammenhæng mellem sikringsniveauet og sandsynligheden for indbrud” fortsætter han.


Råd til at undgå indbrud i hjemmet

Men hvad kan man gøre for at undgå indbrud? Der er flere gode råd, som du kan følge for at mindske sandsynligheden for, at du for uventet besøg af en indbrudstyv hjemme hos dig.


Først og fremmest skal du droppe det med at gemme nøglen under dørmåtten eller i en potteplante. Det er et gammelt trick, og professionelle indbrudstyve er fuldstændig bevidste om de almindelige gemmesteder. Derudover er det en god ide, at du klipper din hæk ned, så en indbrudstyv ikke kan stå i fred for forbipasserende i din have, ligesom at du skal sørge for lås til værktøjsskuret, da værktøj gør det langt lettere at komme ind i huset.


Bagger Låse har samlet Danmarks største tjekliste mod indbrud. Få de 25 gratis gode råd her.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • A,Burglar,Tries,To,Break,In,A,House
    PR-foto credit