Annoncørbetalt indhold

Hvilke briller til dit ansigt?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du blevet nysgerrig på, om briller kunne være noget for dig? Det kan både være på grund af synsforværring, med henblik på at afhjælpe hovedpine fra computerskærmen eller blot som et stilelement. I dette indlæg kan du blive klogere på, hvilken brilletype, der klæder din ansigtsform, og hvorfor det kan give mening for dig at få hjælp til valg af briller hos en lokal optiker.


Annonce

Overvej først, hvad dit behov for briller er


Der er som nævnt flere årsager til, at folk vælger at købe briller. Særligt inden for de seneste år med digitalisering og hjemmekontor, er det blevet populært at undersøge de såkaldte skærmbriller. Skærmtid er med til at forårsage anstrængte og trætte øjne, der kan forværre synet for en stund eller give nakkeproblemer eller hovedpine og derfor nedsætte din produktivitet. Skærmbriller beskytter dig fra det blå lys fra skærmene, der forårsager disse problemer. Du kan naturligvis også have fået brug for briller med styrke over de seneste år, fordi du oplever at se dårligere, og her kan de rette briller virkelig gøre en forskel i din hverdag. Gå til din optiker og få en synstest, så de kan hjælpe dig med at få fat i de helt rigtige briller.


Din lokale optiker kan både sikre, at du får den rette styrke samt en brille, der dækker dine behov samtidig med, at brillen passer til din ansigtsform. Videre kan din optiker sørger for, at du får den bedste løsning og rådgive dig i, om der er en anden løsning, der er bedre for dig i forhold til dit arbejde og aktivitetsniveau.


Hvilken brille passer til din ansigtsform?

 

Når du kommer ind til din optiker, vil du blive mødt af et hav af muligheder for, hvordan din brille skal se ud. Du kan derfor med fordel gøre lidt forarbejde ved at udnytte denne guide, der ud fra din ansigtsform giver dig råd til, hvilken brilletype, der passer bedst til dig:


  • Firkantet ansigt: Hvis du har et firkantet ansigt, kan en rund brille være med til at bløde ansigtet op. Det kan både være runde, ovale eller cat eye-formede briller.
  • Ovalt ansigt: Et ovalt ansigt har ikke rigtig nogen begrænsninger, når det kommer til brillens form. Derfor kan du med fordel eksperimentere lidt, når du er hos din optiker.
  • Hjerteformet ansigt: Har du derimod et hjerteformet ansigt, vil en firkantet brille være rigtig god til dig. De vil fremhæve dit ansigt helt naturligt. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.