Annoncørbetalt indhold

Hvordan omregistrerer man lettest en bil?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du har købt en brugt bil, har du pligt til at omregistrere den til dit navn. Dette kan du gøre på flere måder, men der er dog særligt to måder, der er nemme, og som man derfor skal have i mente.

Det er dog ikke alle metoder, der er lige lette. Hvis du gerne ser, at det er nemt, er der som udgangspunkt to metoder, du kan vælge mellem.

Annonce

Hvis blot du sørger for at vælge en af de to metoder, der er beskrevet herunder, er det muligt at omregistrere den købte bil i løbet af ganske kort tid.

Klar omregistreringen på Skats hjemmeside

Vil du gerne gøre omregistrering af bil let for dig selv, skal du gøre det via Skats hjemmeside. Her kan du nemlig klare din omregistrering i løbet af få minutter.

Ikke nok med, at det er den nemmeste måde at udføre din omregistrering på, så er det faktisk også den billigste. Klarer du det hele via deres hjemmeside, vil det nemlig kun koste dig 340 kr.

For at kunne omregistrere en bil via Skats hjemmeside, er der kun tre ting, du skal bruge: Bilens registreringsattest, NemID eller MitID samt et betalingskort.

Også muligt at omregistrere via en app

Ønsker du ikke at klare omregistreringen via Skats hjemmeside, er det også muligt at klare det hele fra din smartphone. Det kræver dog, at bilens sælger er indstillet på at gøre det samme, da det skal foregå allerede, når bilen handles.

Denne metode vinder mere og mere frem, da det er simpelt, men samtidig også giver sælger en sikkerhed for, at bilens faktisk bliver omregistreret til tiden.

Appen, der bruges til dette formål, hedder Ejerskifte, og er ganske gratis at downloade og installere. Selve omregistreringen koster – som det også er tilfældet på Skats hjemmeside – 340 kroner.

Klar omregistreringen på få minutter

En af de klare fordele ved at benytte denne app er, at den giver sælger sikkerhed for, at bilen omregistreres i tide. Samtidig har den også den fordel, at omregistreringen kan være gennemført på få minutter.

Det kræver blot, at både køber og sælger logger ind på appen med deres NemID eller MitID. Herfra skal man blot følge de anvisninger, der vises i appen. Når omregistreringen er gennemført, får begge parter en kvittering på dette i appen.

Netop de mange fordele, der er forbundet med brugen af Ejerskifte-appen, har medført, at den bliver benyttet i flere og flere bilhandler mellem privatpersoner.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.