Annoncørbetalt indhold

KONTORINDRETNING MED GARDINER

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

KONTORINDRETNING MED GARDINER

Kontorindretning – Skab det optimale arbejdsmiljø på kontoret med velovervejede gardinløsninger, funktionel solafskærmning og effektive produkter til akustik. Med den tid du tilbringer på din arbejdsplads, er det vigtigt, at indeklimaet er optimalt. Kender du det, solens stråler står direkte ind på skærmen og varmen på kontoret genere og går ud over produktiviteten? Få den rette solafskærmning der kan regulere lysets indfald og temperaturen når i laver jeres kontorindretning og undgå lysrefleksion i computerskærmen med lamel gardiner eller persienner. Indeklimagardiner er særligt egnede til lokaler med store vinduer, hvor kulden oftest mærkes.

Annonce

INSPIRATION TIL KONTORINDRETNING

Det findes et hav af muligheder til kontorindretning. Det er derfor vigtigt at du tager højde for materialevalg og kvalitet. Få inspiration til former, farver og modeller. Skab et fantastisk arbejdsmiljø både i forhold til belysning, men også i forhold til akustikken. Mange virksomheder døjer med dårlig indeklima. Ved at vælge de rigtige tekstiler, fjerner du dårlig lugt og bakterier i luften og hermed sænker i sygefravær. Living Art har i mange år hjulpet virksomheder med at styrke deres arbejdsmiljø med en optimal indretning. Læs mere her https://livingart.dk/kontorindretning/


Living Art er en dansk, familieejet virksomhed stiftet i 1987 og udpeget som Gazellevirksomhed i 2003, 2004, 2016 og 2017. Living Art har hovedsæde og showroom i Søborg nord for København.


Living Art forhandler solafskærmning, gardiner, tekstiler og tæpper fra verdens førende producenter og designere. Vi leverer endvidere indendørs og udendørs solafskærmning i form af markiser og persienner, herunder motoriserede løsninger, der fungerer automatisk og kan styres via mobil og pc


Living Art er specialister i indeklima og tilbyder at optimere temperatur, akustik og lysforhold af hensyn til trivsel og arbejdsglæde. Et andet stort fokusområde er den grønne omstilling, hvor vi hjælper vores kunder med energioptimering og brug af bæredygtige materialer.


Er solafskærmningen og gardinerne intakte? Et sundt indeklima og trivsel giver optimal indlæring og bedre arbejdsmiljø. Trivsel handler om, at lærere og elever har det godt på skolen. Trivsel handler om et sundt indeklima. For et sundt indeklima giver alle et bedre arbejdsmiljø, mindsker sygefraværet og gavner elevernes indlæring.

Forbedre indeklimaet på skoler, institutioner, plejecenter og virksomheder. En tilstandsrapport giver et nyttigt overblik de steder hvor indeklimaet kan forbedres. Et godt eksempel kan være at tage udgangspunkt i Duette Plisségardiner. Med sit dobbelte lag stof holder det f.eks. op til 46% mere på varmen om vinteren i forhold til almindelige gardiner og om sommeren reducerer det solens stråler med 78%.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.