Annoncørbetalt indhold

Smukke antikke skabe kan være med til at give din bolig mere luft i hjemmet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Få nye ideer til din indretning i huset

Har du lyst til at der skal ske noget nyt i din bolig? Skal der males en væg, eller købes nye møbler? Der er forskellige ting du kan gøre for at forbedre din indretning. Tit handler det om nye perspektiver, eller om en lille omrokering af dine eksisterende møbler. Ved at rykke rundt på ens indretning, kan din bolig få et andet udtryk og dermed få mere luft hvis du rykker rundt på tingene, eller køber nye møbler ind, som kan gemme nogle af de ting af vejen der fylder i boligen.

Annonce


Indretning i et rum eller hele boligen?

Det behøves ikke at være hele boligen, der får en ny indretning. Det kan også være et lille hyggehjørne -område, eller børnenes værelse der mangler noget nyt. Ved indretning af børneværelse er det en god ide at tænke praktisk og kreativt. Børn vil ofte lave om på deres værelse og får tit nye ideer. Derfor kan det være en god ide at lave kreative indretningsløsninger. Det kan blandt andet være en af farmors antikke møbler, som får en ny funktion, eller bliver malet.


Er hjemmet fyldt og har du brug for plads?

Der er mange ting som skal opbevares i et hjem. Hvad enten det kommer til tøj, sko, bøger, service, osv. så er skabet det perfekte møbel til at gemme sine mange ting af vejen, for at give mere plads i rummene og dermed opbevarer de ting der ikke skal bruges hver dag.


Nogle ting må gerne kunne ses - og her er antikke vitrineskabe den perfekte løsning, om så det er stel, vaser, glas, figurer, billeder, eller samleobjekter. Et antikt køkkenskab kan nemlig både "udstille" og gemme væk. Tøjet skal i stedet i det antikke klædeskab. Legetøjet har brug for et antikt skab med hylder og det antikke piedestalskab kan fint stå i stuen. Der er uendelige muligheder for opbevaring i de forskellige antikke skabe, som du kan finde hos Nohr Antik.


Antikke skabe har deres helt egen charme, sjæl og unikke stil, som alle gemmer på hver deres historie. Nohr Antik har antikke skabe fra både Danmark, Sverige og Rumænien, så du kan helt sikkert finde et antikt skab, der passer ind i din indretning og passer til dine behov. Få inspiration til din indretning og hvordan du kan give din bolig, eller rum et nyt look med antikke skabe fra Nohr Antik.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.