Annoncørbetalt indhold

Smukke, strikkede nederdele fra FUB

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af fub.dk

En fin tilføjelse til enhver garderobe

Leder du efter en unik tilføjelse til din garderobe, så er strikkede nederdele fra FUB en helt speciel beklædningsgenstand at forene med resten af dine styles. Strik fra FUB er tøj lavet med fokus på godt design og skabt med omtanke for både mennesker og miljøet.


Skab unikke styles med smukke, strikkede nederdele fra FUB

Det er nemt at blive revet med, når det handler om moderigtige trends, og hvad der er ’in’ for tiden. Faktum er dog, at det til hver en tid er bedre givet ud at have nogle gode basisting i sin garderobe, af gode materialer og af god kvalitet – tøj, som man kan bruge igen og igen, og genbruge til mange forskellige styles og anledninger. Uanset, om man har en lang dag på kontoret, eller skal ud i den danske sommer, så er de strikkede kjoler og nederdele fra FUB en god tilføjelse til enhver garderobe. Find for eksempel en smuk nederdel i A-facon med elastikkant foroven, som er smuk at se på og behagelig at have på.


En ansvarsfuld produktion

Strikket i økologisk bomuld, er du sikker på at investere i tøj af høj kvalitet, som holder længe. Den 100% certificerede økologisk bomuld er dyrket af ikke-genmodificerede planter, og giver tøj man kan nyde med god samvittighed. Når du køber tøj fra FUBs kollektioner får du smukt, strikket tøj, som er skabt ud fra en mission om, at forbrugeren får noget, som kan holde i lang tid. En af grundene til, at FUB kun skaber to kollektioner om året, er blandt andet for at reducere spildet af materialer. FUB er et ansvarsbevidst brand, som ønsker en ansvarlig produktionsproces for alle involverede – fra miljøet til de mennesker, som er involveret i kreationen af tøjet. I vores oversigt over strik til dame, har vi samlet et bredt udvalg af vores flotte styles. Her finder du blandt andet fine veste, cardigans og camisoles.


Nordisk design og diskrete farver

FUB blev stiftet i 2006 af Anne Sofie Olrik og Lotte Bundgaard, og det danske brand er fokuseret på at lave smuk strik til kvinder og børn. Der bliver stillet høje krav til detaljer og håndværket af hver enkelt stykke tøj, og alle klæder bliver produceret ud fra en ansvarlig tilgang over for både de mennesker, som er involveret i processen, og for miljøet omkring os. FUB er nordisk design når det er bedst, og al strik er kreeret i flotte og klassiske farver, som er diskrete og klæder enhver garderobe. Gå på opdagelse i det store sortiment af smuk strik fra FUB, og find det du og dine børn har brug for.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit