Annoncørbetalt indhold

Tips til skønne efterårssysler

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Efteråret er for mange lig med hyggelige sysler og aktiviteter både indendørs og udendørs. Det koldere vejr og den til tider bryske vind kalder på hyggelige stunder indenfor hjemmets fire vægge, mens de smukke og skiftende farver på træer og planter også trækker i den naturglade type med hang til frisk luft og åben himmel. Der er med andre ord mange muligheder at vælge imellem, når efteråret banker på. Her får du en række gode tips til, hvad du kan bruge tiden på.


Annonce

Lær at strikke

Der er sket et kæmpe boom i strikkeverdenen de seneste år, hvor flere og flere både unge som ældre tyr til strikkepinde og garn som aldrig før. Der findes et kæmpestort udvalg af forskellige typer af strik, strikkeopskrifter, strikkebøger, striktøj og strikkeudstyr, hvorfor det som nybegynder kan være en anelse forvirrende at finde rundt i. Forelsk dig i Önlings PetitKnit univers eller gå på opdagelse på egen hånd, valget er dit.


Læs gode bøger

En anden og særdeles populær efterårsaktivitet er at læse. Den klassiske, gode og ikke mindst berigende mulighed for at lære noget nyt, blive underholdt og hygge sig samtidigt er altid et hit. Dette kan både være læsning i fysisk forstand med en papirbog i hånden, det kan være i e-bogs format på en skærm eller også, kan du lytte til en spændende lydbog, mens du måske strikker eller laver noget andet imens. Mulighederne er mange, og det samme kan man sige, når det kommer til valget af den rette bog. Det kan du f.eks. undersøge på dit lokale bibliotek, i en boghandel, på nettet eller på et streamingmedie.


Lav smukke dekorationer til boligen

En tredje mulighed kan være at benytte årstiden til at lave smukke og elegante dekorationer til boligen. Om det er en dekoration, som er sammensat af ting fra naturen såsom grene, grankogler, græskar, kastanjer og vilde planter/blomster eller der er tale om mere indendørs prægede dekorationer som f.eks. papirklip eller snoede lys, kan du helt sikkert få en masse gode og sjove timer til at gå med dette.


Gå lange ture og se sæsonens skift

Hvis du ikke er til kreative kreationer eller tykke bøger, er der altid rig mulighed for at nyde efteråret med lange gåture i den danske natur. Her kan du opleve alle sæsonens smukke skift i farver og flor og se, hvordan naturen går sin stille gang. Gåturen kan også bruges som et friskt afbræk fra de andre indendørs sysler.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.