Annoncørbetalt indhold

Udlev drømmen – Rejs til Sydafrika

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af nyati-safari.dk

Sydafrika har genåbnet grænserne, så vi nu kan tilbyde at sende gæster til Sydafrika igen – uden karantæne ved ankomst. Smitten i Sydafrika er under kontrol, og derfor kan du nu trygt rejse afsted med NYATI.


Ved afrejse skal du blot medbringe en negativ COVID 19-test, som højst må være 72 timer gammel, når du ankommer til Sydafrika.

Som ekstra garanti for problemfri hjemrejse, bliver du PCR-testet torsdag på vort testcenter.

Der er nu ikke krav om karantæne ved ankomst til Danmark, såfremt du har Coronapas eller er under 15 år.


Hvis Sydafrika er orange ved afrejse, har Nyati for at sikre vores gæster desuden tegnet en forsikring hos Gouda. Udover at være en almindelig rejseforsikring, dækker den også sygdomsomkostninger relateret til COVID 19-pandemien. Den omkostning står vi som rejsearrangør for.


NYATI Safari Lodge ligger i Limpopo-provinsen, som er det område i Sydafrika, der har været mindst ramt af smitte. Her foregår næsten alle aktiviteter udendørs. Jeg har sammen med personalet i Sydafrika brugt de seneste måneder på at øge vores fokus på hygiejnen og sikkerheden på lodgen og sørget for et hav af nye tiltag for at sikre vores gæster mod smitte, så du kan føle dig helt tryg ved at rejse med os igen. Det betyder bl.a., at der er håndsprit i alle fællesarealer på lodgen, vi sikrer bedre plads mellem bordene på restauranten, og vi kører med færre gæster i vores åbne safaribiler og i vores provins er der ingen uroligheder.

Jeg har været i Sydafrika flere gange i de sidste 6 måneder, sidst i juni 2021 - dels for at motivere personalet på lodgen og dels for at igen at teste hvordan rejser foregår under COVID 19-pandemien. Jeg er nu hjemme igen, og det har været en rigtig positiv oplevelse, hvor alt har fungeret upåklageligt. Der er langt færre passagerer i lufthavnene og på flyene, og der er fuldstændig styr på sikkerheden under hele rejsen.


De to sikreste steder i verden er lige nu😉


1.      Fly og lufthavne, hvor der kun er personale og flyvende gæster, som alle har dugfriske Covid-19  negative test eller Corona Pas.

2.      Nyati Safari Lodge. Alle gæster har dugfriske negative Covid-19 test eller Corona Pas. Smittetrykket er langt lavere i Limpopo provinsen end i Danmark og Europa.


For at øge sikkerheden så meget som muligt, er alle vore medarbejdere i NYATI Safari nu færdigvaccinerede.


Med venlig hilsen


Jørgen Nielsen

Grundlægger og ejer af NYATI Safari Lodge

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit