Annoncørbetalt indhold

Vil du spare på varmen? Få nye vinduer i huset

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med tanker på de høje energipriser var det nok ikke helt dumt at investere i nye døre og vinduer, der er bedre til at holde varmen inde. Resultatet vil kunne ses på varmeregningen, og med tiden vil penge brugt på vinduer med en bedre isolerende virkning blive sparet hjem igen. Hvor længe, der går, afhænger af vinduernes pris (jo lavere, jo hurtigere) og prisen på varme (jo højere, jo hurtigere).

 Bor du bor Sjælland? Find en tømrer i Vig

Annonce

Ønsker du nye vinduer eller nye døre i dit hus på Sjælland, fx nær Odsherred eller Holbæk, kan du finde en tømrer i Vig. En tømrer er den oplagte håndværker at tage fat i, når du ønsker nye vinduer med termoruder (også kendt som energiruder), der er gode til at holde på varmen. Måske bliver det ikke nødvendigt at skifte det gamle træ i et vindue ud, når nye ruder sættes i. Så vil du slippe billigt.

 Ønsker du en ny hoveddør med lavenergirude?

Nye døre kan du selvfølgelig også få med lavenergiruder, hvis du da ønsker en dør med en glasrude at se igennem. En tømrer i Vig kan hjælpe dig i det nordvestsjællandske med at finde en spritny dør til hjemmet, der møder dine ønsker til varmeisolerende virkning, æstetisk værdi og måske dine forventninger til prisen. Husk, at du hos rigtigt mange tømrere kan indhente et uforpligtende tilbud.

 Kontakt en tømrer til gennemgribende boligrenovering

Måske er du ikke tilfreds med bare at få nye vinduer og en ny hoveddør sat i. Det kan være, du også vil have mere gennemgribende renovering af hjemmet for at sikre, så mange af hjemmets materialer som muligt er energirigtige. Ønsker du at give dig i kast med et ambitiøst projekt, så kan du få hjælp til alt lige fra projektering til levering og montering af en tømrer, så du ikke skal nørkle med det selv.

 Du har meget at ty til, hvis du vil spare på varmen

Det er ikke til at sige, hvad varme vil koste i fremtiden, og hvor rentabelt det er at bygge om. Udover at få klassisk boligrenovering leveret af en tømrer i Vig kan du også overveje fx at få installeret en varmepumpe, så du er knapt så afhængig af varme fra den lokale forsyning. Så du har faktisk flere ting at ty til, når du ønsker at få en bolig, hvor din varmeregning er knapt så chokerende at skimme.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.