Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

93-årige Arne Magnussen lancerer sit syvende puslespil fra lokalområdet: Velkommen til Snekkersten set fra oven

Arne Magnussen er klar med sit syvende puslespil - denne gang fra Snekkersten Havn, hvor også boligområdet med Helsingør og Kronborg i toppen er med.  Foto: PR-foto.
Luftfotograf Arne Magnussen synes, der manglede kvalitetssouvenirs fra Helsingør. Nu er han klar med et nyt puslespil på 500 brikker.

Den lokale fotograf, 93-årige Arne Magnussen, har lavet sit syvende lokale puslespil - denne gang med motiv fra Snekkersten - et helt nyt luftfoto i en lidt anderledes vinkel.

Puslespillene kan kun købes hos Bog & Idé i Helsingør og Espergærde - og Magnussen sælger dem også selv i sit atelier på Kongevejen.

- Der er solgt 700 eksemplarer af de første syv motiver fra Helsingør, Hornbæk og Espergærde.  Jeg havde på fornemmelsen, at der ville blive taget godt imod puslespillene. Det er lykkedes over al forventning. Det var netop det, jeg håbede på, da jeg gik og "puslede" med ideen, fortæller Arne Magnussen.


Mine puslespil viser ikke bare et slot eller lignende, de viser også omgivelserne, hvor seværdighederne ligger.

Arne Magnussen


Annonce

Kvalitetssouvenirs

De er fremstillet på en specialfabrik i Tyskland. Puslespillerne er hver især på 500 brikker med ret høj sværhedsgrad, og prisen er 250 kroner.

- Jeg synes, der mangler kvalitets-souvenirs fra Helsingør til turisterne, og nu har det vist sig, at lokale også er begyndt at samle på dem. Så godt som ingen by i Danmark har deres eget puslespil, nogle har måske et enkelt af den lokale seværdighed. Mine puslespil viser ikke bare et slot eller lignende, de viser også omgivelserne, hvor seværdighederne ligger. De viser skove, strande, havne, campingplads, træskibs-træf og ikke mindst, de store boligområder, hvor alle helsingoranerne bor. Det gør spillene ekstra interessante, fortæller Arne Magnussen.

Annonce

Mangeårig luft-fotograf

Fotograf Arne Magnussen har tidligere i sit arbejdsliv gennem en 40-årig periode været fast tilknyttet som freelancefotograf for bådmagasinet Bådnyt, som han også var med til at etablere i sin tid,  bladet i dag er fusioneret med et andet bådmagasin.

Gennem sit mangeårige virke som luftfotograf  har han i selskab med en pilot gennemfotograferet Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, med billeder af havne, øer, byer, sejlsport, golf og mange andre motiver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

93-årige Arne Magnussen lancerer sit syvende puslespil fra lokalområdet: Velkommen til Snekkersten set fra oven

Lokalavisen Nordsjælland

Efter corona: Hvordan skal vores byer genopstå?

Annonce