Annoncørbetalt indhold

Alt det bedste til hunde

Annonce

Man er ikke i tvivl om, at man er kommet til et hundeparadis, når man træder ind i gårdbutikken på Borsholmvej 39b lige uden for Helsingør.

Her er simpelthen alt til hunde, og alle produkter er valgt nøje ud.

Hundemaden skal være af bedste kvalitet.  Råt kød (BARF) er det, der ligger mit hjerte nærmest, men også tørfoder og godbidder uden korn, ris, majs, uden skadelige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler findes i butikken.

Legetøjet skal kunne tåle at blive brugt af ivrige hunde. Udstyr og beklædning er af bedste kvalitet. Kun det bedste er godt nok.

”Vi går meget op i, at alt det vi sælger, er af høj kvalitet” siger Hedvig Jensen. 

Fysisk butik og webshop

Hedvig Jensen har haft sin butik på Borsholmvej 39B i 20 år. Der er også kommet en webshop til, hedvigshundeshop.dk.

”Ja, vi har både den fysiske butik og en webshop. Vi har også den service, at jeg hver tirsdag kører ud med varer i en radius af 30 kilometer fra den fysiske butik. Der er jo hundeejere, der ikke har bil, er ældre eller af andre årsager ikke kan komme i butikken, så må butikken komme til dem. Bor kunderne længere væk, bliver det sendt med pakkepost.”

Rå-fodring

Passionen for hunde og hundeprodukter startede med Hedvigs egne hunde helt tilbage i 70´erne. En kærlighed, der senere blev til et virke som hundetræner. Under træningen spurgte hundeejerne til, hvad Hedvig gav sine hunde at spise. Pelsen stod blank. Tænderne var sunde, og de var aldrig syge.

”Hemmeligheden var og er, at vi altid har fodret med råt kød. Det startede som en helt naturlig ting for os herude på landet. Når vi slagtede vores dyr, fik hundene rester af kød, sener og ben, alt hvad vi mennesker ikke ville spise”

Der var heldigvis nogle slagterier, der fandt ud af at sætte en produktion i gang med at pakke kød og ben i bruger venlige pakker / poser til vore hunde og katte.

”Jeg fulgte mit hjerte og startede en butik, så folk havde mulighed for at købe kød og ben og andre gode sager til deres hund og kat.”

Fra butikken sælger Hedvig frosset råt kød eller BARF, som det hedder i dag, som hun køber hjem fra forskellige producenter. Senest har Hedvig fået en producent til at lave en kødmix efter hendes egen opskrift.

Kosttilskud

Hundeejerne er blevet rigtig gode til at søge rådgivning.

Man mærker tydeligt, at hundeejeren i dag gerne vil have en sund hund i mange år.

”Når det kommer til kosttilskud, kan hunde også mangle mineraler og vitaminer”, fortæller Hedvig videre.

”Hunde kan for eksempel mangle omega 3 fedtsyrer, B-vitamin, zink og så videre.  Hunde med allergi og andre livsstils-sygdomme med mere, får et bedre liv med den rette kost og kosttilskud. Det har Hedvig rigtig god erfaring med her.

Også pelspleje-produkter bliver valgt med omhu.

Hedvig har et tæt samarbejde med dyrlæge Anett Weber og ledmanipulator Lone Fabricius Jørgensen.

”Vi kan lægge vores kompetencer sammen til gavn for den enkelte hund.”

Holder fast i træningshold

Hedvig har stadig træningshold. Det kan hun ikke undvære. Hun vil gerne lære hundeførerne, at de skal rose deres hund, når de gør det rigtige. Skæld ud hjælper ikke. Men alle hunde kan opdrages med den rette træning.

Men Hedvigs Hundeshop og træning stopper ikke her. Senest er der kommet store dejlige indhegnede lufte- og træningsfolde, man kan booke sig ind på. Og så er der de populære lørdagslegestuer for legesyge hunde.

Alt det og meget mere kan man læse om på her 

Hedvigs Hundeshop og træning

Borsholmvej 39 B

3000 Helsingør

Telefonnr.: +45 21 73 01 53

E-mail: hedvig@aktivhund.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Lokalavisen Nordsjælland

Det socialistiske paradis: - På en almindelig folkeskole oplevede vi, hvordan 12-årige børn var i stand til at citere Lenin og tænke i kor og bære ens tørklæder

Annonce