Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Andreas glæder sig til at få sit ungdomsliv tilbage: Det er rigtig svært, som det er nu, at man skal vælge nogle fra

19-årige Andreas Skjold Hansen glæder sig til, at det igen bliver muligt at have et ungdomsliv med fester og koncerter og samvær med andre unge- uden han skal vælge nogle fra. Privatfoto.

Samvær med klassekammeraterne, fester og biografoplevelser står højt på ønskelisten hos Andreas Skjold Hansen fra Espergærde, som går i 2.g på Espergærde Gymnasium & HF.

Den 19-årige gymnasieelev har næsten udelukkende modtaget digital undervisning siden december - indtil ugen før påske, hvor han sammen med sine klassekammerater fik mulighed for blive undervist fysisk på skolen. Efter påskeferien kan han se frem til at få halv undervisningstid på skolen sammen med sine klassekammerater. Læs her, hvad Andreas glæder sig mest til, når de nuværende corona-restriktioner letter.

1 At mødes med vennerne i byen

Københavneren i Sct. Annagade i Helsingør er med på listen over beværtninger, som Andreas ser frem til genåbner. Foto: Torben Sørensen

Jeg glæder mig til den irske pub The Dubliner på Strøget åbner igen. I Helsingør kan jeg godt lide at  komme på Københavneren. Jeg tager tit derned med mine klassekammerater, og jeg har også venner udenfor kommunen, der godt kan lide at komme der. Det er et rigtig hyggeligt sted, hvor man kan sidde og hygge over en øl og et spil dart. Jeg vil meget hellere på bar end diskotek. Det handler om at være sammen med sine venner og have det sjovt sammen. 

2 At gå ud og spise

Jeg glæder mig til at restauranterne og cafeerne åbner igen - især Rib House i Helsingør. Der kommer jeg tit med min familie. Det er her vi plejer at fejre fødselsdage. Deres kød og snackkurve er super gode.

3 Se en film i biffen

Jeg glæder mig også til at komme ind og se en god film i Cinema Center. Det er også noget, vi har gjort tidligere i forbindelse med skoleudflugter. Det er super hyggeligt at være i biffen med hele klassen.

4  Roskilde Festival

Jeg glæder mig helt vildt meget til, at det bliver muligt igen at være mange sammen og feste sammen. Det er rigtig svært, som det er nu, at man skal vælge nogle fra. Det er ret ubehageligt at skulle træffe det valg. Og så glæder jeg mig i den grad også til, at det  bliver muligt at afholde Roskilde Festival. Jeg har en åben billet. Vi var nogle drenge, der skulle have været afsted sidste år og havde købt billet. 

5 Koncerter på Kulturværftet

Jeg savner koncerterne på Kulturværftet. Vi skulle have været til koncert med bandet " Ude af kontrol" ( i marts sidste år, red.), men den blev aflyst. Det er også vildt hyggeligt med udendørs-koncerterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

93-årige Arne Magnussen lancerer sit syvende puslespil fra lokalområdet: Velkommen til Snekkersten set fra oven

Lokalavisen Nordsjælland

Efter corona: Hvordan skal vores byer genopstå?

Annonce