Annoncørbetalt indhold

Black Friday og Jul i Humlebæk Centeret

Foto: Lasse Meggele
Annonce

Julen banker så småt på døren. Det giver anledning til at skrue helt op for julehyggen både ude og hjemme.

Til Black Friday sidst i november er der masser af penge at spare på julegaverne, og december byder på et væld af hyggelige juleoplevelser i Humlebæk Center.

Annonce

Julestart i Humlebæk Center og Black Friday 29-11-2019

Hele dagen - Butikkerne bugner af gode tilbud og kommunens børne-institutioner og dagplejebørn er velkomne til at kigge forbi og pynte juletræ hele dagen.

Julesok indlevering - Er du under 13 år så tag din julesok med i Humlebæk Center og et stykke julepynt, og giv den til julemanden og hans nisser (Julesokken kan herefter indleveres hos Hegelund frem til d. 7/12.). Mon ikke sokken fyldes op med spændende overraskelser i løbet af december måned?

Klokken 16:00 - Fredensborg Brassband kigger forbi og spiller julen ind.

Klokken 16:30 - Spejderne ”De Vilde Svaner” deler Gløgg og æbleskiver ud til de fremmødte. Sponsoreret af Center Foreningen.

Klokken 16:30 - Julemanden tænder træet.

Klokken 17:00 – 18:00 - Hestevognskørsel: De mindste kan komme ud og køre i hestevogn i Humlebæk center, i ledsagelse med en voksen – det er ganske gratis.

Annonce

Julesok indlevering i Humlebæk Center (sidste frist) 07-12-2018

Klokken 10:00 – 14:00 - Er du under 13 år, så tag din julesok med i Humlebæk Center og et stykke julepynt, og giv den til julemanden og hans nisser hos Hegelund. Mon ikke sokken fyldes op med spændende overraskelser i løbet af december måned?

Annonce

Juleafslutning i Humlebæk Center 21-12-2018  

Klokken 11:00-11:45 - Drillenissen Julle kommer på besøg med masser af sjov, drilleri, børnetrylleri og juleglimt i øjet. Glæd dig til et tempofyldt show med en masse juleoverraskelser.

Klokken 10:00 -13:00 - Julemanden vender tilbage med fyldte sokker, gaver og lækkerier.

Uafhentede julesokker kan hentes frem til d. 4/1-2020 i Hegelund.

Humlebæk Center ønsker alle en glædelig jul og på gensyn.

ADRESSE

Humlebæk Center 1 – 29 C, 3050 Humlebæk

Kontakt: Jan Martin Hansen

jan.hansen@letsmove.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce