Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Butik Chaplin er flyttet fra Bramstræde og "op i bymidten"

Annonce

På hjørnet af Stjernegade og Sudergade åbnede Butik Chaplin i onsdags i sidste uge, hvor man havde inviteret medarbejdere og gæster indenfor. Butik Chaplin er del af det social-økonomiske Chaplin-univers for mennesker med særlige behov og butikken drives på deres præmisser, ikke almindelige konkurrence vilkår.

Butikken lå tidligere i Bramstræde, men er nu altså flyttet ”længere op i byen” for at komme tættere på resten af Chaplin-universet, der driver det producerende krea-værksted i Stjernegade oven på Handelsbanken, ogmed  Café Chaplin beliggende i Kampergade/Axeltorv. Men flytningen sker også for at få flere strøgkunder indenfor.

Til åbningen bød man på et glas vin/sodavand, og til de første besøgende var der lækre hjemmebagte kager med form som Chaplins overskæg og bowlerhat.

-Det var naturligvis nogle af vores medarbejdere med særlige behov, der havde bagt kagerne. Nogle havde også pakket poser med bolcher, som var gaver til de første kunder, lyder det fra de to butiksledere Helle Franch Houvenaeghel og Christian Norup, der begge er socialpædagoger.

- Medarbejderne producerer alt fra hæklerier og armbånd til halskæder med mere, og disse varer er til salg i butikken, der også forhandler et bredt udvalg af andre produkter til pynt og nytte. Åbningstiden i butikken er normalt fra kl. 10-15 mandag til fredag.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

To personer i kritisk tilstand efter bilulykke

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce