Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Café Chaplin er genåbnet

Christian Hestbæk (th.) lægger sidste pynt med radiser og dild på et stykke smørrebrød med nye danske kartofler. Pædagog Rasmus Svenningsen er parat til at støtte og vejlede Christian i opgaven.
Annonce

Café Chaplin på Axeltorv byder igen gæster indenfor - ikke til den klassiske buffet, men til luksus smørrebrød.

Rugbrødet er bagt med malt og mørkt øl. Mayonnaisen er rørt i eget køkken og let røget. Kartoflerne er nye og danske. Rødløgene er hjemmesyltede, og rejerne er håndpillede, lyder det fra cafeen. Køkkenets mand Rasmus Svenningsen er begejstret for det nye menukort med smørrebrød. Café Chaplin har på grund af Corona været lukket siden d. 13. marts, men nu er dørene åbne mandag-fredag kl. 10-14. På Café Chaplin plejer gæsterne selv at forsyne sig fra en velassorteret buffet.

"Buffeten har været vores varemærke det meste af Café Chaplins tid, men nu fokuserer vi naturligvis på at minimere smitterisikoen, siger Rasmus Svenningsen. - Så vores nye smørrebrød er tallerkenanrettet, siger han. - Som mange helsingoranere vil vide, er Café Chaplin en del af et beskæftigelsestilbud for mennesker med særlige behov." "Det betyder, at det er medarbejdere med hver deres forskellige udfordringer, der tilbereder og serverer maden i cafeen. Vores medarbejdere med særlige behov er i første række. De er hele cafeens omdrejningspunkt. Det er dem, der er i fokus på Café Chaplin", siger han.

Det nye menukort byder på otte forskellige slags smørrebrød og dagens hjemmebagte kage, og der er som altid mange forskellige slags kaffe i Café Chaplin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce