Annoncørbetalt indhold

Den store julegaveguide til slutspurten

Annonce

Lige om lidt er det jul. Mangler du den sidste julegave til ham eller hende, så se med i vores store julegaveguide til nogle af Helsingørs mange spændende specialbutikker her:

Annonce

Julekurve og poser i alle størrelser og prisklasser

Lynhjems høje kvalitet af oste, pølser og specialvarer er noget, der går rent ind hos feinschmeckeren. Hos Personalet står til rådighed med råd og vejledning, og hjælper også gerne med, at fylde din helt særlige julekurv eller pose med smagfulde specialiteter.

Annonce

Adresse: Lynhjem EFTF

Stengade 19 – 3000 Helsingør

Tlf. (+45) 4921 1218

lynhjem.dk

Annonce

Make-up spejle med forstørrelse hos Stjerneoptik

Det kan være mere end almindelig svært at lægge make-up, når man bruger briller eller kontaktlinser. Fidusen er at bruge et make-up spejl med forstørrelse. I Stjerneoptik finder du byens absolut største udvalg af make-up spejle med forstørrelse – både til at stille på bordet, til at hænge på væggen og til, at lægge i tasken. Pris: fra kr. 150,-

Annonce

Adresse: Stjerneoptik

Stjernegade 12 – 3000 Helsingør

Tlf. (+45) 4921 4216

stjerneoptik.dk

Annonce

Gratis sundhedstjek af øjnene hos Rex Briller

Få en gratis fundusundersøgelse helt gratis hos Rex Briller i Helsingør og Gilleleje (normalpris 600,-). Fundus er en ny teknologi der screener nethinden og måler trykket i øjnene, kan på et tidligt stadie vise om der er tegn på øjenlidelser som grøn stær, AMD eller modermærker på nethinden. Husk tidsbestilling inden 21/12.

Annonce

Adresse: Rex Briller

Vesterbrogade 17 - 3250 Gilleleje / Tlf. (+45) 2021 2003

Stengade 20 - 3000 Helsingør / Tlf. (+45) 4921 4221

rexbriller.dk

Annonce

Signal t-shirt og herre-strømpeæske fra Mr. August

I den mere end 100 år gamle herretøjsforretning Mr. August i Stjernegade kan du finde alt indenfor klassisk beklædning til herrer. Personalet hos Mr. August sætter en ære i at yde en god og personlig service. En julegaveide er en strømpeæske til kr. 150,- og en lækker t-shirt til kr. 200,- / 2 stk. 300,- Begge dele fra Signal.

Adresse: Mr. August

Stjernegade 13 – 3000 Helsingør

Tlf. (+45) 49210489

augustfashion.dk

Vejrsikret kikkert fra Nordic Sport

Photocare er landets største kæde af fotospecialbutikker. De tilbyder kvalitetsfremkaldelser af billeder fra de gode øjeblikke, og et stort udvalg i kameraer og fototilbehør. Årets bedste juletilbud fra Photocare er denne kikkert fra Nordic Sport, 10x42 kompakt, regntæt og i høj optisk kvalitet til 1199,00. Spar kr. 796,-

Adresse: Photocare

Torvegade 3 – 3000 Helsingør

Tlf. (+45) 4921 1550

photocare.dk

Flot gaveæske med bodylotion og shower gel fra Helsehuset

Huden har behov for mere fugt og næring i de kolde måneder, så hvorfor ikke forkæle en du holder af med plejende produkter? I denne gaveæske fra Helsehuset på Stengade får du en fugtgivende bodylotion og en body shampoo til en stærk julepris på kr. 125,-

Adresse: Helsehuset

Stengade 26 – 3000 Helsingør

Tlf. (+45) 4589 0302

helsam.dk

Mos Mosh skjorte, jeans og støvler fra Löfström

Hos Löfström i Bjergegade finder du de nyeste trends fra ind- og udland til klassiske kvinder, i god kvalitet. Personalet står klar med professionel og personlig rådgivning, hvis du vil have hjælp til at finde den helt rigtige julegave. Se blandt andet dette lækre sæt fra Mos Mosh hos Löfström.

Adresse: Löfström

Bjergegade 15 – 3000 Helsingør / Tlf. (+45) 4976 1106

Hørsholm Midtpunkt 153 – 2970 Hørsholm / Tlf. (+45) 4576 1106

lofstrom.dk/

 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce