Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Nu kan alle elever fra Grydemosekolens Team V komme med på tur takket være en donation fra Lions. Privatfoto.
Annonce

BØRN: Der var stor glæde på Grydemoseskolens afdeling for elever med udviklingshandicap, i daglig tale Team V, da præsidenten for Lions Fredensborg, Hans Dalsgaard Hansen på organisationens vegne i mandags dukkede op udenfor med en el-ladcykel til børn og personale uden for teamets lokaler på skoler. Team V tæller 82 børn fra 0. til 10 klasse. Der er tale om elever med forskellige udviklingshandicap og indlæringsvanskeligheder. En del bor indenfor kommunegrænsen, men der er også elever fra andre nordsjællandske kommuner.

- Team V er meget ude i naturen, men da det er ikke alle børnene, der selv kan cykle, ville man gerne have en ladcykel, der kan rumme et par børn og ikke er for tung at køre for pædagogen eller læreren. Mon Lions kunne hjælpe? Det kunne Lionsklubberne i Nordsjælland, naturligvis. Mærkeligt nok leveres sådan en cykel uden lås, så Dalsgaard Diamant gav en forsikrings-godkendt lås, oplyser Palle Ømark på vegne af Lions Fredensborg og Lionsklubberne i Nordsjælland.

Annonce

Stor tilfredshed

Team V's pædagogiske leder Kirsten Barnkob takkede for gaven"den opfylder et stort ønske", fortalte hun, og lovede at ladcyklen vil blive brugt flittigt.

Lions er tidligere trådt til med en hjælpende hånd . Således har Team V tidligere fået hjælp fra Lions i Helsingør, som lukkede tilbage i 2017.

Donationen til Grydemoseskolens Team V er ikke den eneste. I december måned sidste år overrakte Lionsklubberne i Nordsjælland 1000 malebøger med tilhø­rende farveblyanter til Børneafdelingen på Nordsjællands Hospital i Hillerød.

- Det er med stor tilfredshed, Lions igen kan hjælpe, oplyser Palle Ømark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Indland

Danmarks første kvindelige biskop takker af

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce