Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Espergærde Malegruppe udstiller på biblioteket

Espergærde Malegruppe håber at deres faste male- og samlingssted Egegården på Egegårdsvej igen kan åbne for kreative aktiviteter. Indtil det sker, viser de fra den 2. september på biblioteket i Espergærde deres udstilling "Vi er her endnu".
Annonce

Espergærde Malegruppes udstilling "Vi er her endnu" vises fra den 2. september på Espergærde Bibliotek. Udstillingen kan ses frem til den 30. oktober i bibliotekets åbningstid mandag til fredag kl. 7-19 og lørdag kl. 7-16.

- Espergærde Malegruppe blev etableret i 1970 og vi maler sammen på Egegården i Espergærde. Gruppen har for tiden 19 medlemmer. Vi havde planlagt at fejre vores 50 års jubilæum med en udstilling på Espergærde Bibliotek i foråret i år. Og vores borgmester havde sagt ja til at åbne udstillingen i forbindelse med ferniseringen, fortæller Bo Linneke.

- Grundet corona-pandemien kunne intet gennemføres. Biblioteket har nu givet os mulighed for at udstille i Espergærde. Vi har valgt ikke at afholde en fernisering, og vi ved endnu ikke hvilke billeder, der vil blive udstillet, idet vi ikke har kunnet mødes på vores faste maleværksted Egegården i det sidste halve års tid. Vi er dog stillet i udsigt, at Egegården snart åbnes for kulturaktiviteter. Og vi glæder os til at kunne fortsætte med vores aktiviteter, der omfatter maling med akryl- og vandfarve, samt tegning, siger Bo Linneke.

Dele af udstillingen er ophængt i salen. Når der ikke er arrangementer i salen er der adgang i bibliotekets betjente tid.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

To personer i kritisk tilstand efter bilulykke

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce