Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Et lys i mørket: Kirken åbner dørene hver onsdag

Sthens kirke holder åbent hver onsdag frem til påske.
Frem til påske åbner Sthens Kirke for personlig andagt hver uge.
Annonce

Onsdag klokken 16 er døren til Sthens kirke åben, som et forsøg på at skabe lidt lys i en mørk tid. Frem til påske vil kirken være åben fra 16-17 for en personlig andagt.

Kirkerummet vil være oplyst med levende lys. Der vil være mulighed for at tænde et lys, bede en bøn, eller bare sidde i sine egne tanker. Der vil være musik i begyndelsen af timen, men derefter stilhed.


Vi hungrer efterhånden efter at komme fri, vi længes efter lys i mørket.

Sthens kirke om åbne kirke hver onsdag.


En af kirkens præster vil være til stede under hele forløbet, og der vil også være mulighed for en stille samtale efter behov, fremgår det af en pressemeddelse, der også forklarer tankerne bag den åbne kirke:

- I denne tid er der meget, der ikke er som det plejer at være. Vi kan ikke komme ud som vi plejer. Vi kan ikke se så mange som vi plejer – og savnet efter og bekymringen for vore kære, når vi ikke må besøge hinanden, vokser.

- Vi ved, at vi skal udvise tålmodighed, og vi prøver at gøre alt det vi får at vide vi skal. Glæder os over fremgang og godt nyt, og det styrker håbet. Men vi hungrer efterhånden efter at komme fri, vi længes efter lys i mørket.

- I kirken er der fred og ro og tid til at komme med de bekymringer og tanker som vi hver især bærer rundt på, og som noget nyt vil vi åbne kirkerummet for personlig andagt, fortæller pressemddelselsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce