Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Gasbox spiller corona-sikret koncert

Støttekoncerten betyder meget for bandet, fortæller Gasboxforsanger René Hejdmann, som her ses sammen med medarrangør Charlotte Vest fra Café Ludus i Helsingør Hallen. Foto: Lars Johannessen.
Det er tredje år i træk, at det lokale kopiband Gasbox spiller støttekoncert til fordel for Børnecancerfonden. Der bliver god plads mellem publikummerne, lover René Hejdmann, forsanger i Gasbox.
Annonce

KONCERT: Egentlig var det planen, at koncerten skulle spilles for 500 koncertgæster, men på grund af udviklingen med øget risiko for Covid-19-smitte har Gasbox i samråd med Helsingør Hallenvalgt at sætte antallet af gæster ned til 360 i forbindelse med den kommende støttekoncert.  Det betyder, at alt er udsolgt her tre uger før koncerten finder sted, fredag den 23. oktober i Helsingør Hallen. En del gæster har valgt også at købe spisebillet forud for koncerten. Det er cafeindehaver Charlotte Vest fra Café Ludus, som står menuen.

- I fredags nåede vi op på et antal, som er forsvarligt og har derfor valgt at stoppe billetsalget. Det bliver en koncert, hvor gæsterne kommer til at sidde ned, og der bliver god afstand, lover René Hejdmann, forsanger i Gasbox.


Det betyder meget for os alle sammen, at vi støtter en vigtig sag som Børnecancerfondens arbejde.

René Hejdmann


Koncerten er ud over at være en støttekoncert til fordel for Børnecancerfonden  en hyldest til hele Danmarks Kim Larsen. Sidste år, hvor Gasbox spillede den eksklusive koncert i Mørdrup Kirke, resulterede den i et overskud på 57.000 kroner til Børnecancerfonden.

- Det betyder meget for os alle sammen, at vi støtter en vigtig sag som Børnecancerfondens arbejde. Samtidig er det en god anledning til at ære Kim Larsens minde, siger René Hejdmann.

Gasbox spillede sidste år for fulde huse i Mørdrup Kirke. Foto: Silas Thomasson
Annonce

Færre spillejob

Bandet glæder sig til det kommende spillejob. Som følge af corona har der været langt mellem koncerterne. Fra midten af marts, hvor alt lukkede ned, til september, har bandet måtte aflyse mere end 30 koncerter. Også for René Hejdmann, som for nogle år siden valgte at satse på en fuldtidskarriere som solomusiker, ved siden af Gasbox, har det medført et meget anderledes arbejdsår.

- Jeg har haft færre spillejob, men jeg skal ikke klage. Den positive del af det er, at jeg efter den her oplevelse ikke tænker "pyha- egentlig ville jeg også gerne have haft en stille aften på sofaen". I stedet tænker jeg: "Nej, hvor er det fedt, hver eneste gang jeg tager afsted, siger René Hejdmann.

Selv om der på forhånd er helt udsolgt til Gasbox-koncerten, er der god mulighed for at støtte den gode sags tjenense - enten via BørnecancerFondens hjemmeside, hvor der også er et mobilepaynummer- 78502. Man kan også downloade Gasbox's stemningsfulde hyldestsang til Kim Larsen "Tak for i aften". Den kan downloades på streamingstjenester som YouSee, Spotify  Itunes med videre. Beløbet går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Indland

Danmarks første kvindelige biskop takker af

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce