Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Grundlovsdag: Burnin Red Ivanhoe  giver koncert på Haandværkeren

Tomas Jacoby fra Cafe Hulerock på Håndværkeren har det kendte danske rockband Burnin Red Ivanhoe på plakaten. Bandet giver koncert på det helsingoranske musiksted lørdag den 5. juni - Grundlovsdag.

Der er lagt op til et brag af en koncert, når Burnin Red Ivanhoe går på scenen klokken 19.30, Grundlovsdag.

- Det bliver helt sikkert en stor musikalsk oplevelse, fortæller Tomas Jacoby, indehaver af Cafe Hulerock, Haandværkeren.

Burnin Red Ivanhoe er et kultband, som skriver sig ind i dansk rockhistorie.

Annonce

- I mere end 50 år har Burnin Red Ivanhoe nemlig været et fast begreb i dansk musik. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd, en særlig holdning til det at spille musik for publikum. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af kulturarven, oplyser arrangøren om bandet.

I årenes løb har Burnin Red Ivanhoe stået på scenen mere end tusind gange. Udover i Skandinavien har de optrådt  i UK, Tyskland, Frankrig og Indien. Bandet har spillet koncerter og været på koncertturneer med verdenskendte navne som blandt andre Incredible Stringband, Uriah Heep, Jimi Hendrix og Black Sabbath.

Højt energiniveau

Burnin Red Ivanhoe har desuden medvirket i mange både danske og internationale radio- og tv-programmer foruden i flere film.

Ud over et større antal piratudgivelser og opsamlingsplader har bandets medlemmer indspillet og udsendt 11 albums, hvoraf flere indgår i enhver rockentusiasts grundsamling. Debutalbummet ”M144” fra 1969 har således status som ét af nyere danske musiks betydeligste udgivelser.

- I dag Kim Menzer og Karsten Vogel, som de altid har været det, i front med både vokal og mange instrumenter. De suppleres af Lone Selmers overbevisende vokal og sikre keyboard og af Jens Runges ikoniske guitarspil og udtryksfulde vokal. Med Frands Rifbjerg bag trommerne og Assi Roar på bas er én af landets stærkeste rytmegrupper på plads. Med denne besætning er både orkestrets traditioner og hele væremåde sikret samtidig med, at der er garanti for et højt energiniveau, oplyser arrangøren.

Med sange som ”Ivanhoe i Brøndbyerne”, ”Tingel-tangel manden”, ”Rotating Irons” og ”Kaj” på programmet spiller Burnin Red Ivanhoe sig lige ind i tre generationers danske hjerter. Repertoiret er desuden blevet styrket med flere overbevisende nye numre, oplyses det om koncerten.

For flere oplysninger om koncerten, se Cafe Hulrocks hjemmeside: hulerock.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Den spiser din pant, mens pengene tikker ind på dit kort: Pantstation i Helsingør bliver den første af sin slags herhjemme

Lokalavisen Nordsjælland

Arnes kolonihavehus har fire hjul, bliver trukket af en traktor og har solceller på taget: Arne tøffer Danmark rundt

Annonce