Annoncørbetalt indhold

Guide: Eksperternes råd til lyd i ørerne

Annonce

Sponsoreret: Ekspedienterne hos Euronics Helsingør er specialister, alle med over 20 års erfaring indenfor elvare-branchen. Selvom den fysiske butik på Stjernegade kvadratmetermæssigt ikke fylder så meget i landskabet, så er udvalget af varer på hylderne i butikken stort og varieret - ikke mindst indenfor lyd. Priserne i butikken er konkurrencedygtige, og finder man ikke det man leder efter, kan det meste bestilles hjem.

”Mange tror måske at en lille specialbutik betyder høje priser. Men vi matcher faktisk online priserne ret godt. Og så er vi passionerede indenfor vores fag, så man kan være sikker på at komme hjem med et produkt der passer til ens ønsker og behov”, fortæller Kenneth Lyby, indehaver af Euronics Helsingør.

Se her, hvad Kenneth Lyby fortæller om et lille udpluk af butikkens store udvalg af høretelefoner:

Annonce

1: In ear høretelefoner: Marshall EQ Mode 

Marshall har produceret højtalere gennem mange år. Når man køber lyd fra Marshall er man sikret et kvalitet, uanset hvilket et af deres produkter man vælger. Materialerne er gode, og lyden er glimrende selv i denne model, som er deres standardmodel med ledning og den billigste man kan få fra Marshall.

In ear høretelefonerne fra Marshall / EQ Mode ligger til en pris på 399,- hos Euronics.

Annonce

2: In ear wireless: JBL Endurance Run BT

Disse høretelefoner fra JBL fås i mange udgaver til hver deres specialiserede formål, så her kan man være sikker på, at få nogle der passer til ens behov. Endurance Run BT modellen egner sig rigtig godt til sport og hårdere fysisk aktivitet. De er sved og stænktætte, standarten er høj og man får meget for pengene også med denne model som er JBL’s billigste in ear wireless model.

In ear wireless høretelefonerne JBL / Endurance Run BT ligger til en pris på 399,- hos Euronics.

Annonce

3: In ear wireless: Apple Airpods 2019

Apples Airpods er ikke til at komme udenom. Lydmæssigt er de ikke eksperternes favorit, men det er nogle af de absolut mest populære høretelefoner på markedet. De taler godt sammen med Apples øvrige produkter. Eksempelvis kan man ”tale med” Siri, finde ud af hvornår toget kører, og finde dem igen hvis man mister dem. De ekstra features er med til at gøre dem så attraktive.

In ear wireless høretelefonerne fra Apple / Airpods ligger til en pris på 1199,- hos Euronics.

Annonce

4: On ear wireless: JBL Tune 500 BT

Med disse høretelefoner får man virkelig “value for money”. Det er en af JBL’s mest populære modeller. De er udviklet til populærmusik. Der er god bas i dem, hvilket særligt de unge godt kan lide. De fås i mange farver og har en batterilevetid på helt op til 16 timer. Kombinationen af pris og kvalitet sprænger alle skalaer for god lyd – et rigtig godt køb.

On ear wireless / JBL Tune 500 BT ligger til en pris på 299,- hos Euronics.

Annonce

5: Over ear wireless noice cancelling headphones: Bose 700

Bose har lavet lyd i over 50 år er verdensmestre i lyd i små enheder. De gennemtester deres produkter og sender ikke noget på gaden før det er 100 procent i orden. I Boses model 700 sorteres alt støj fra, også når de er slukkede, og lyden serveres i sin reneste form. Det giver vanvittigt god lyd til alt slags musik – fra klassisk til rock, og herudover er der indbygget ”Alexa” google assist. De er væsentligt dyrere end de andre høretelefoner, men det er også et produkt i en helt anden kategori.

Over ear wireless noice cancelling headphones / Bose 700 ligger til en pris på 2949,- hos Euronics.

Kig forbi Euronics Helsingør og se hele udvalget indenfor lyd her:

Annonce

Euronics Helsingør

Stjernegade 8A – 3000 Helsingør

Tlf.: +45 6915 2020

euronics.dk

 

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce