Annoncørbetalt indhold

Guide: Forkælelse på Valentinsdag

Annonce

Sponsoreret: Forkæl din udkårne med en romantisk valentinsdag-middag.

På fredag skriver vi d. 14. februar på kalenderen, og det betyder, at det igen er tid til årets mest romantiske dag, nemlig Valentinsdag. Om du er tilhænger eller ej, så er dagen en virkelig sød anledning til at invitere din kæreste, ægtefælle eller en god ven på en hyggelig outing.

 

Rib House - et steakhouse i absolut særklasse

Fortjener den, du elsker mere end blomster og chokolade? Så står personalet på Rib House klar til at tage i mod dig og din udvalgte valentinsdate og forkæle jer med en masse lækkerier på menuen. Passion for gode, friske råvarer er kendetegnende for restauranten, som betragter sig selv for en af grønttorvets bedste kunder. Med speciale i spareribs og steaks på grill, en suveræn salatbar og andre specialiteter, er der altid noget for både dig og din udkårne hos Rib House.

 

Se menuerne her: 

Frokostmenu

Aftenmenu

 

Besøg din nærmeste Rib House her og forkæl en du holder af: 

Helsingør

Man-Lør: 11:00-22:00

Søn: 10:00-22:00

Hillerød

Man-Lør: 11:00-22:00

Søn: 10:00-22:00

Roskilde

Man-Lør: 11:00-22:00

Søn: 10:00-22:00

Bagsværd

Man-Lør: 11:00-22:00

Søn: 10:00-22:00

Køge

Man-Fre: 11:00-22:00

Lør-Søn: 10:00-22:00

Søborg

Man-Fre: 17:00-22:00

Lør-Søn: 10:00-22:00

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Lokalavisen Nordsjælland

Det socialistiske paradis: - På en almindelig folkeskole oplevede vi, hvordan 12-årige børn var i stand til at citere Lenin og tænke i kor og bære ens tørklæder

Annonce