Annoncørbetalt indhold

Guide: Her får du en perfekt ”ud af huset” nytårsmenu 2019

Annonce

Slip for alle de tunge forberedelser og kom godt ind i det nye år med en perfekt ”ud af huset” menu - og nyd i stedet tiden sammen med familien og vennerne. Her er fem lækre nytårsmenuer lige til at tage med hjem, anrette og servere:

Annonce

Fisk & skaldyrs-nytårsbuffet fra Kronborg Fiskehus

Kronborgs Fiskehus nytårsbuffet er et sandt slaraffenland for fisk og skaldyrselskere. Nytårsbuffeten indeholder: Friske østers, krebs, krabbekløer, jomfruhummere, tangsalat, røgede greenshell muslinger, hvidløgsrejser, varmrøget laks og pil-selv-rejer fra 250,- per person / minimun 2 personer. Kronborg Fiskehus’ nytårsmenu kan bestilles til og med december måned.

Kontakt: Kronborg Fiskehus

Nordhavnsvej 8 – 3000 Helsingør

Tlf. 4921 1717

Se mere her: Kronborg Cafe & Fiskehus

Annonce

4-retters nytårsmenu fra Restaurant Vores Skottereup

Restaurant Vores Skotterups nytårsmenu byder på koldrøget fanølaks med spæde syltede perleløg, mayonaise lavet på purløg, sprødt økologisk rug-crunch og frisk dild til forret, jomfruhummerbisque med cognac, saltet nytårstorsk med sprøde syltede brunoise urter og karse som anden forret, kalvemørbrad af dansk frilandskvæg med Pommes Anna med timian, hvidløg og smør, kalveskysauce, selleripure, honning og glaseret gulerod til hoveret, og fransk citrontærte med marengs, karamel, og brændt hvid chokolade til dessert til 365,- per kuvert. Vinmenu kan tilkøbes.

Kontakt: Restaurant Vores Skotterup

Strandvejen 232 – 3070 Snekkersten

Tlf. 4922 5060

Se mere her: voresskotterup.dk

Annonce

Nem 3-retters nytårsmenu fra Ribhouse

Ribhouses lækre “ud af huset” nytårsmenu er lige til at anrette og servere for både børn og voksne. Til forret byder Ribhouse nytårsmenu på lakseroulade med peberrodscreme og asparges, oksemørbrad med Pommes Anna, garniture og champignonsauce til hovedret og chokoladebrownie til dessert. Pris per kuvert kr. 299,-

Kontakt: Ribhouse Helsingør

Stengade 39 – 3000 Helsingør

Tlf. 4920 0300

Se mere her: ribhouse.dk

Annonce

4-retters nytårs take away menu fra Restaurant Sletten

Restaurant Slettens nytårsmenu indeholder ceviche af torsk med fermenteret chili & friskostcrème, og carpaccio af kalveindelår med artiskokker, pebermayonnaise & jordskokkechips til første og anden forret, oksemørbrad med rødvinssauce, kartoffelpuré med trøffel & krydderurtesalat til hovedret, mørk Valrhona chokolade som mousse med saltet karamel & solbær. Surdejsbrød & smør medfølger. Menuen er glutenfri. Pris per person kr. 550,- Bestilles frem til 30. december 2019. Mulighed for tilvalg - se Restaurant Slettens hjemmeside.

Kontakt: Restaurant Sletten

Gl. strandvej 137 - 3050 Humlebæk

info@restaurantsletten.dk

Se mere her: sletten.dk

Annonce

3-4 retters nytårsmenu fra Restaurant Oliva i Hornbæk

Restaurant Oliva's Nytårsmenu 2019 står på cremet krabbebisque med skaldyr og urter til forret, vælg mellem laks marineret i hindbærsnaps, med rødbede og krondildsmayonaise, og bøf af dansk oksemørbrad med Pommes Anna, og langtidsbagt ratatouille med trøffelsauce, og frisk tomatsalat til hovedret, og chokoladepraline kage med syltede hyldebær eller karamelmousse til dessert. 3 retter: 425,- kr. 4 retter: 469,- kr. Bestilling senest den 26. 12 2019.

Kontakt: Restaurant Oliva

Havnevej 1 - 3100 Hornbæk

Tlf: 4976 1177

Email: info@oliva.dk

Se mere her: oliva.dk

Rigtig godt nytår 2019 x

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce