Annoncørbetalt indhold

Guide: Vinterferien er på trapperne

Kunst & Teknik - tegn og mal med robotter på Teknisk Museum
Annonce

Sponsoreret: Oplevelser er der masser af i den kommende vinterferie. Lige fra museumsbesøg til praktiske gøremål, som er nødvendige, til en lækker oplevelse på en restaurant. Herunder tre helt forskellige muligheder til at bruge vinterferien på. Fra en mængde af oplevelser i teknikkens verden, over en vasketur med bil og børn med efterfølgende kaffe, kakao og slik til en smagfuld frokost eller middag med udsigt over Helsingør Nordhavn.

 

Jobo Bilcenter - hvor bilen bliver ren

Kom forbi Jobo Bilcenter i vinterferien. Her uddeler vi popcorn og slikkepinde til alle søde feriebørn og voksne, som tager en tur igennem vores vaskehal. Når turen er slut, så tag et smut forbi vores helt nye støvsugerplads – den er så nem og hurtig at betjene, at selv ungerne kan finde ud af at støvsuge bilen.

Og når arbejdet er klaret, står Jobo Bilcenter klar med kaffe og varm kakao. Så er det jo ligefrem en, i bogstavelig forstand, fornøjelse at sørge for, at bilen er strålende ren.

 

Jobo Bilcenter

Ole Rømersvej 1a – 3000 Helsingør

Tlf: +45 7010 1210

www.jobobilcenter.dk

 

Restaurant Kaj - hvor sulten stilles

Uanset om sulten melder sig til frokost eller aften, når man hygger med børnene i vinterferien, er der altid garanti for et lækkert måltid på Restaurant Kaj. Passion for gode råvarer er kendetegnende for restauranten, der dermed giver besøgende en spiseoplevelse af høj håndværksmæssig kvalitet, hvor alle retter er lavet fra bunden med brug af årstidens bedste råvarer. Læg dertil en formidabel udsigt over Helsingør Nordhavn. Det bliver sjældent bedre.

Som noget helt særligt kan man på Restaurant Kaj nyde en vegansk tre retters menu, der byder på rørt gulerodstartar med blegselleri, maltjord og estragonstøv til forret, sprøde jordskokker med jordskokkecréme, syltede jordskokker, grønkål og hasselnødder til hovedret samt en dessert med karameliseret rødbede med citron sorbet og marengs på kikærtevand.

Se hele menuen her rkaj.dk/#menu

Restuarant Kaj

Strandpromenaden 6 – 3000 Helsingør

Tlf: +45 4920 2045

www.rkaj.dk

 

Teknisk Museum - hvor oplevelserne står i kø for store og små

Der er altid meget at se og opleve på Teknisk Museum. I vinterferien er der ekstra meget for, da kan man komme til at tegne og male med robotter. Man skulle ikke tro det, men fra lørdag d. 8. februar til søndag d. 16. februar kan børn være med til at udforske, om man kan male med en elektromotor, og om robotter kan være kreative i aktivitetsværkstedet ”Kunst & Teknik”, som holder åbent fra kl. 10.30 til 15.00 alle dage i vinterferien.

Er du nysgerrig, når det gælder programmering? Så prøv at programmere en robot ved at tegne selv – de små OZObotter kan nemlig læse og genkende farver og følger de stier og koder, som vi tegner til dem.

I klippe-hjørnet kan fantasien slippes løs, når der laves farvestrålende og kreative masker.

I museets nyeste udstilling ”ELBILER PÅ VEJ – og det har de været længe” kan man dykke ned i elbilens historie i Danmark med blandt andet den legendariske Ellert, Hope Whisper, som kørte galt under præsentationen i Forum og den imponerende solcelle-hybridbil Toria Connector. Udstillingen tager også fat på nogle af de mange overvejelser, nye bilkøbere står overfor, når de skal vurdere, om den næste bil skal være en elbil.

Er du mere til rumfart, så kan du gå på opdagelse i udstillingen ”RUMMET TUR-RETUR”, hvor den Soyuz TMA - 18M rumkapsel, der sendte Andreas Mogensen ud i rummet, er omdrejningspunktet. Lær om f.eks. rent vand i rummet, rumkapløbet i 1960’erne og raketvidenskab.

Teknisk Museum

Fabriksvej 25 – 3000 Helsingør

www.tekniskmuseum.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Arrangør af Gåtur langs Kysten holder ved: Der er mange, der føler sig ensomme i en mørk tid - at gå åbner sindet

Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Annonce