Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Himmel og hav - og mundbind

Thomas Rockall Muus er mester for dette fantastisk luftfoto over Espergærde i lav morgensol og et lille drys frostsne, set fra Egebækvang mod syd.
Annonce

LÆSERNESBILLEDER: Der er mange ivrige amatørfotografer med sans for detaljen. Det kan Lokalavisen Nordsjællands redaktion bevidne. Her er nogle af fotografier, vi har modtaget i ugens løb. I den her uge, har der ikke været plads til alle de billeder, vi har fået tilsendt. Men de kan  alle sammen ses på nettet, hvis du klikker ind på: ugeavisen.dk/lokalavisennordsjaelland.

- Når alle husker at bruge mundbind, skal vi nok få has på coronaen. Sådan skriver Lars Vange, som bor i Søndermarken i Espergærde og har sendt dette foto af bronzestatuerne ved Kulturværftet.
Jonna Frost Hansen fra Humlebæk, har skudt et foto  af som hun selv skriver: "en helt fantastisk morgenstund i brændte farver her i Teglværksparken".
Margrethe Geser Holm har taget dette foto ved Tibberup i Espergærde - som hun har givet titlen: "Jeg har malet himlen rød”.
Hundene Kala og Adele er vant til at være med, når der skal morgenbades, dog uden at springe i vandet, fortæller Jeanette Høye Thestrup fra Espergærde.

Jeanette Høye Thestrup fra Espergærde bidrager med et morgen-lørdagsfoto fra den 30. januar, hvor hun og en veninde blev mødt af en: "velsignet udsigt på skolestranden i Espergærde,da der skulle morgenbades".

- Min veninde Line fik sin debut som vinterbader, og det bliver garanteret ikke sidste gang hun skal med, fortæller Jeanettet Høye Thestrup.

Aase Bøegh har taget to fotografier med samme motiv på to forskellige tidspunkter. Her det ene, hvor det er overskyet. "Billederne viser udsigten over vores smukke by  med Kronborg i baggrunden", skriver hun.
Finn Beyer Paulsen fra Helsingør har sendt dette foto fra Teglstrup Hegn med følgende beskrivelse: "Dagen er blevet to timer længere, og luften er frostklar og indbyder til udflugt i solskinnet. Som nytilflytter i Helsingør nyder jeg en tur hver dag, og især i de mange skove omkring byen, hvor man altid kan finde læ på cykelturen".
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce