Annoncørbetalt indhold

Hjertet skal banke i alt, hvad vi gør

Annonce

Sponsoreret: Indehaver af Danbolig i Espergærde og Hornbæk, Thomas Bloch, ønsker at være en autentisk leder for hans medarbejdere. Hør ham her tale mere om, hvad det helt præcist vil sige, og om kerneværdierne Thomas og hans team arbejder ud fra.

 

[video width="1920" height="1080" mp4="https://helsingordagblad.dk/wp-content/uploads/2020/02/Danbolig_hornbæk_edit_04.mp4"][/video]

 

Du kan besøge Thomas Bloch og hans kollegaer her:

Danbolig Espergærde 

Strandvejen 354

3060 Espergærde

49 13 01 00

espergaerde@danbolig.dk

Danbolig Hornbæk

Nordre Strandvej 355 A

3100 Hornbæk

49 70 45 05

hornbaek@danbolig.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Lokalavisen Nordsjælland

Det socialistiske paradis: - På en almindelig folkeskole oplevede vi, hvordan 12-årige børn var i stand til at citere Lenin og tænke i kor og bære ens tørklæder

Annonce