Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Hvordan har du det med at stå i kø?

At stå i kø for at blive testet er det nye normale. Foto: Lars Johannessen

Det kan være svært at sige noget positivt om at stå i kø og risikere at vente i op til flere timer på at få foretaget en såkaldt kviktest. Til trods for det er tålmodigheden stor hos de fem tilfældigt adspurgte, Lokalavisen Nordsjællands Udsendte har talt med.

Birgitte Goeskjær, Humlebæk: Jeg har taget en bog med (romanen Hvide Blomster af Sissel-Jo Gazan, red.). Så går tiden lidt hurtigere. Det er da træls at stå i kø. Men der er ikke noget at gøre ved det. Jeg er så heldig, at jeg har mulighed for at vente på at komme til i arbejdstiden. Heldigvis virker det som om, det går forholdsvist hurtigt med at komme frem.
Lissie Sørensen, Helsingør: Jeg skal have mit andet vaccinestik om 14 dage. Det glæder jeg mig til. Grunden til jeg står i kø i dag er, at jeg skal til frisøren. Det længes jeg virkelig efter. Jeg har ikke noget imod at stå her. Sådan er det bare. Det er første gang, jeg står i kø, ellers har jeg været heldig og er kommet til næsten med det samme. Min mand og jeg bor her på Vapnagård, så der er ikke så langt. Det er en fordel. Jeg har hørt, hvordan man risikerer at stå i lange køer nede i byen.
Johan Thorssteinsson, Ängelholm: Jeg er vant til at blive testet jævnligt. Det er et arbejdskrav. Det her er den længste kø, jeg har stået i. Det er da lidt irriterende. Det tager tid fra arbejdet. Men når det er sagt, så er det en god ting og helt okay, som situationen er.
Tina Herzog, Snekkersten: Det kan nok ikke være anderledes. Men så længe jeg kan mærke, at køen bevæger sig, så går det. Jeg har prøvet det et par gange tidligere. Det er første gang, vi er så mange, der står og venter. Næste gang tager jeg min computer med.  Jeg har lige tænkt over, om det ikke kunne være en god ide at give mulighed for, at dem der ikke har noget imod det, kan blive testet udenfor på perronen. Man kunne måske sætte nogle rulleborde op som arbejdsstation for poderne.
Henning Kuhtsen Hillerød: Jeg skal til Sverige. Vi har solgt vores fritidshus til nogle tyskere. Vi har ikke besøgt huset, siden alt lukkede ned sidste forår. Jeg har ikke noget imod at stå i kø, det er kommet for at blive. Det handler om at sætte forventningen om, at det går hurtigt, ned, og så bliver man positivt overrasket. Jeg har ikke brug for adspredelse, mens jeg står i kø. Jeg finder min indre fred og ro frem. Så går det alt sammen. 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

En kikset familiefest eller en supersmitter i en fodboldkamp: Så tæt er dit sogn på at lukke

Lokalavisen Nordsjælland

Det kan du se i biograferne

Annonce