Annoncørbetalt indhold

I første parket til Øresund

Annonce

Sponsoreret: På Nivå Havn,  på det yderste hjørne til Øresunds brusende bølger, ligger Restaurant Trekosten i en stor todelt svenskrød træbygning. Her kan gæsterne spejle sig i de smukkeste solnedgange på alle årets skiftende tider.

Menukortet på Restaurant Trekosten er enkelt og til at forstå. Her får man klassiske retter med et tvist med vægt på kvalitet og smag. Priserne er overkommelige og beliggenheden og udsigten, sætter prikken over i’et.

Annonce

Trekostens historie

Oprindeligt lå Restaurant Trekosten i Gl.Skagen ovenpå et gammelt værtshus med udsigt til Vesterhavet. Efter 18 år besluttede den daværende ejer sig for at prøve noget andet. Han lukkede restauranten og byggede lokalerne om til ferieboliger.

En tidligere ”skagbo” fik nys om lukningen og opkøbte alt Restaurant Trekostens inventar, transporterede det til sjælland, og byggede restauranten op igen ved indsejlingen til Nivå Havn.

I 2007 overtog ægteparret Arne og Anette Bilsted Restaurant Trekosten, som de har drevet siden. I dag har de skiftet det meste ud med mere tidssvarende løsninger, men de massive gamle egeborde og den solide bardisk har fået lov at stå.

”Vi forsøger at bevare det bedste af restaurantens oprindelige historie, samtidig med at vi følger med tidens udvikling. Fornyer man sig ikke, går man i stå, er min filosofi. Men det skal gøres med respekt for historien,” fortæller Arne Bilsted.
Annonce

Hvad er en ”trekost”?

Historien lever også i restaurantens navn og logo, som forestiller en trekost. Maritime koste er ved at være fortid, men de ses stadig i de danske havne rundt omkring.

-Trekosten er en bøje med tre ”koste” for oven, som markerer sejlrenden til havnens indsejling.

Annonce

Om Nivå havn

Nivå Havn blev bygget for 27 år siden, på et område der oprindeligt fungerede som lergrav. Mange af de gule murstensejendomme på Østerbro er bygget af mursten her fra.

I dag fungerer Nivå Havn som lystbådehavn for sejlere, lystfiskere og en stor variation af vind- og vandsportsklubber. Der er masser af liv og aktivitet i havnen året rundt, som med sin strandpark også er et populært udflugtsmål for lokale.

Annonce

Menukort og selskaber

”Restaurantens placering ved havet har naturligvis betydning for udvalget på vores menukort. Vi har et godt udbud af retter med fisk og skaldyr, men også solide og velsmagende kødretter. I hver enkelt servering er smagen i fokus og vi er ikke kalorieforskrækkede,” fortæller Arne Bilsted.

Frokostmenuen består hovedsageligt at danske klassikere som smørrebrød, men også gode lune retter har fået plads på kortet.

Aftenkortet bærer præg af kokkekunst på højt niveau. Her findes klassikere som jomfruhummerbisque og helstegte rødspætter, braiserede svinekæber og Black Angus ribeye steak.

Tilbehøret varieres efter sæsonens frugt- og grøntvarer. Se hele aften Restaurant Trekostens aften-menukort her.

”Vi har plads til op til 120 gæster. Til større selskaber som barnedåb, bryllupper og virksomhedsevents som julefrokoster og konferencemiddage, kan den ene fløj eller hele restauranten bookes. Alle er velkomne hos os,” runder Arne Bilsted af.
Annonce

Restaurant Trekosten

Nivå Strandpark 29 – 2990 Nivå

Tlf. 4914 0555

www.trekosten.dk

Annonce

Åbningstider / Vinter

Onsdag til lørdag 11:00 – 21:30

Søndag 12:00 – 17:00

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordsjælland

Donation der varmer: Ladcykel gør det lettere for elever med udviklingshandicap at tage med på ture ud i naturen

Lokalavisen Nordsjælland

Det socialistiske paradis: - På en almindelig folkeskole oplevede vi, hvordan 12-årige børn var i stand til at citere Lenin og tænke i kor og bære ens tørklæder

Annonce